Продавець Винороб розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років. Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Бринза - м'який сир стандартного білого відтінку. Смак і запах у нього кисломолочні, середньої солоності. Консистенція продукту щільна, частіше тверда. Сир легко ламається, але не кришиться. Відтінок бринзи однорідний, може варіюватися від...
Сир - кисломолочний продукт, який виходить завдяки сквашуванню молока. Займалися його приготуванням ще в давнину. Існує класифікація, яка залежить від кількості жиру, що в ньому міститься. Користь сиру зумовлена наявністю великої кількості...
Камамбер - це французький жирний сир, приготований із цільного коров'ячого молока. Нюанс у приготуванні цього сиру полягає в тому, що молоко обов'язково має бути високої якості. Тому корови пасуться на спеціальних окремих пасовищах. Сир має тонку...
Маскарпоне - це м'який сир із дуже високою жирністю, яка становить від 60 до 75 %. Отриманий сир є основним інгредієнтом у відомих італійських рецептах, таких як тірамісу та чізкейки.
За своєю текстурою сир варіюється від гладкого кремового, без...
Пармезан – це сорт італійського твердого сиру, виготовлений з коров’ячого молока. Його готують винятково з натуральних компонентів, завдяки чому він має насичений смак та аромат.