Продавець Винороб розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
410 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (50) 359-98-55
Дніпро, Україна

Рецепти сирів

Рецепти сирів

  • Кефір
    Кефір – це ферментований напій, який традиційно виготовляється з коров’ячого або козячого молока шляхом додавання зерен кефіру (зерноподібні колонії дріжджів та кисломолочних бактерій) в молоко. Приблизно протягом 24 годин мікроорганізми в зернах кефіру розмножуються і ферментують цукор в молоці, перетворюючи його в кефір.
  • Адигейський
    Адигейський продукт - м'який, розсільний сир. Його виробляють із коров'ячого, овечого або козячого молока. У класичній рецептурі основа продукту має бути свіжою і найвищої якості. Солонуватий присмак є, але він не яскраво виражений. Зовнішні особливості сирної маси: вона білого рівномірного кольору, жовтуватий відтінок з'являється при тривалому зберіганні сиру.
  • Баварія Блю
    Баварія Блю - сир із білою та блакитною благородною пліснявою Penicillium candidum. Сорт виробляється з молока альпійських корів і славиться низьким вмістом лактози та глютену. Сорт має насичений ніжний вершковий смак з яскравою гостротою і пряністю. Можна вловити кислуваті, горіхові та фруктові нотки, які відгукуються в тривалому післясмаку.
  • Белпер Кнолле з перцем
    Белпер Кнолле з перцем – це твердий швейцарський сир у формі маленьких кульок у обсипці з чорного перцю. Оригінальний Белпер Кнолле готується зі свіжого непастеризованого коров’ячого молока. Сформовані кульки сирної маси змішують із часником та гімалайською сіллю, а потім обвалюють у чорному перці і відправляють у камеру для визрівання. Визрівання сиру може тривати від одного місяця до року.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner