Продавець Винороб розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
435 відгуків
+380 (50) 359-98-55
Дніпро, Україна

Біойогурт

Біойогурт

Біойогурти - це цілющі пробіотики які мають лікувальний ефект, як і усі кисломолочні та біопродукти. У їх складі є корисні, живі бактерії й мікроорганізми, які так потрібні нашому шлунково-кишковому тракту.

Пробіотики - живі мікроорганізми, які забезпечують корисний вплив на організм людини, нормалізуючи склад та функції мікрофлори шлунково-кишкового тракту. Вживання кисломолочних продуктів, що містять пробіотики допомагає захистити організм від великої кількості захворювань.

Рецепт приготування

Обов'язково використовуйте пастеризоване молоко або суперпастеризоване, якщо берете домашнє молоко, необхідно попередньо його пастеризувати.

• за допомогою мультиварки, йогуртниці:

  1. Додати в молоко суху закваску для йогурту, ретельно перемішати.
  2. Налити молоко у мультиварку (йогуртницю).
  3. Включити програму йогурт та закрити мультиварку, протягом 6-8 годин мультиварка буде підтримувати температуру 37°С.
  4. У готовий йогурт можна додавати шматочки фруктів, варення чи сироп. Йогурт зберігати в холодильнику протягом 7 днів.

• у простій каструлі:

  1. Налити молоко у каструлю, нагріти до 36-38°С.
  2. Розсипати закваску для йогурту на поверхню молока, за хвилину перемішати.
  3. Зняти каструлю з плити, накрити кришкою, укутати пледом і залишити на 8-10 годин за кімнатної температури.
  4. У готовий йогурт можна додавати шматочки фруктів, варення чи сироп. Йогурт зберігати в холодильнику протягом 7 днів.
Інші статті
  • Кефір
    Кефір
    Кефір – це ферментований напій, який традиційно виготовляється з коров’ячого або козячого молока шляхом додавання зерен кефіру (зерноподібні колонії дріжджів та кисломолочних бактерій) в молоко. Приблизно протягом 24 годин мікроорганізми в зернах кефіру розмножуються і ферментують цукор в молоці, перетворюючи його в кефір.
  • Фета
    Фета
    Греція славиться не тільки своєю архітектурою, а й відомим усьому світу сиром фета. Він належить до м'яких сирів. Його солоний із кислинкою смак важко переплутати з іншими сортами.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner