Продавець Винороб розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
421 відгук

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 06.12).

+380 (50) 359-98-55
Дніпро, Україна

Йогурт

Йогурт

Йогурт - кисломолочний продукт, що виробляється шляхом заквашування молочної основи чистими культурами молочнокислих бактерій з можливим додатковим використанням інших культур.

Рецепт приготування

Обов'язково використовуйте пастеризоване молоко або суперпастеризоване, якщо берете домашнє молоко, необхідно попередньо його пастеризувати.

• за допомогою мультиварки, йогуртниці:

  1. Додати в молоко суху закваску для йогурту, ретельно перемішати.
  2. Налити молоко у мультиварку (йогуртницю).
  3. Включити програму йогурт та закрити мультиварку, протягом 6-8 годин мультиварка буде підтримувати температуру 37°С.
  4. У готовий йогурт можна додавати шматочки фруктів, варення чи сироп.

Йогурт зберігати в холодильнику протягом 7 днів.

• у простій каструлі:

  1. Налити молоко у каструлю, нагріти до 38-42°С.
  2. Розсипати закваску для йогурту на поверхню молока, за хвилину перемішати.
  3. Зняти каструлю з плити, накрити кришкою, укутати пледом і залишити на 8-10 годин за кімнатної температури.
  4. У готовий йогурт можна додавати шматочки фруктів, варення чи сироп.

Йогурт зберігати в холодильнику протягом 7 днів.

Інші статті
  • Кефір
    Кефір
    Кефір – це ферментований напій, який традиційно виготовляється з коров’ячого або козячого молока шляхом додавання зерен кефіру (зерноподібні колонії дріжджів та кисломолочних бактерій) в молоко. Приблизно протягом 24 годин мікроорганізми в зернах кефіру розмножуються і ферментують цукор в молоці, перетворюючи його в кефір.
  • Грецький йогурт
    Грецький йогурт
    Обов'язково використовуйте пастеризоване молоко або суперпастеризоване, якщо берете домашнє молоко, необхідно попередньо його пастеризувати.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner