Пивні дріжджі Fermentis S-23, 500 г
Активні сухі дріжджі Ферментіс добре відомі завдяки своїй здатності до виробництва широкого асортименту пива різних стилів. З огляду на доведений вплив дріжджів на якість кінцевого продукту, важливо дотримуватися інструкцій для проведення ферментації. Ми також наполегливо рекомендуємо виробникам напоїв проводити самостійні випробування перед комерційним використанням продукції.
Характеристика Fermentis S-23:
Дріжджі низового бродіння з Берліна (Німеччина) рекомендуються для виробництва фруктових і ефірних профілів пива типу лагер. Більш низька зброджувальна здатність цього штаму дає змогу варити пиво з тривалішим післясмаком.
Інструкція із застосування:
- Розсипте дріжджі по поверхні стерильної води або сусла за температури 21-25°C. Обсяг рідини при цьому повинен перевищувати в 10 разів обсяг дріжджів Залиште на 15-30 хвилин.
- Акуратно розмішуйте протягом 30 хвилин, потім внесіть отриману суспензію в бродильний танк. Одне з альтернативних рішень - внесення дріжджів безпосередньо в бродильний танк, попередньо перевіривши температуру сусла, яка має бути вищою за 20°C.
- Всипайте дріжджі поступово таким чином, щоб уся поверхня сусла була ними рівномірно покрита, щоб уникнути утворення грудочок.
- Залиште на 30 хвилин, потім перемішайте за допомогою аерації або внесенням додаткового обсягу сусла.
Зберігання:
Зберігати 36 місяців від дати виробництва.
У процесі транспортування: упаковки можуть перевозитися і зберігатися за кімнатної температури протягом не більше 3-х місяців, що не вплине на їхні характеристики.
У пункті призначення: зберігати в прохолодному і сухому приміщенні при температурі <10°C.
Основні | |
---|---|
Виробник | Fermentis |
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 500 г |
Тип дріжджів | Сухі |
Користувацькі характеристики | |
Призначення | Пивні дріжджі |
Тип бродіння | Низового бродіння |
- Ціна: 4 140 ₴