Паприка червона різана, 40 г
Паприка - це популярна кулінарна спеція, яка являє собою солодкий перець у сушеному вигляді. Ця спеція має у своєму складі рослинні білки, цукор, кремній, цинк, цілий комплекс вітамінів і мікроелементів.
Паприка червона різана у вигляді шматочків розміром використовується під час приготування багатьох кулінарних страв: перші страви, рагу, сате. Під час виготовлення сиру паприку додають для надання смаку і привабливого вигляду в м'які та напівтверді сири.
Різана паприка під час термообробки надає страві аромату, меншою мірою - кольору, висушені шматочки перцю в готовій страві розкриваються.
При купівлі сухої червоної паприки завжди звертайте увагу на ціну. Ця спеція не може дешево коштувати. На ринку багато червоної паприки висушеної при високій термічній обробці, внаслідок чого вона втрачає колір, а для надання яскравого кольору її фарбують барвниками. У результаті використання такої паприки в сироварінні, на зрізі сиру залишається яскравий червоний колір.
Основні характеристики:
• Склад: різаний висушений болгарський перець.
• Колір: червоний.
• Зовнішній вигляд: шматочки (пластівці).
• Вага: 40 г.
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Україна |
Вага | 40 г |
Тип спецій | Паприка |
- Ціна: 46 ₴