Продавець Интернет-магазин «Винодел» розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
207 відгуків
+380 (50) 359-98-55
+380 (67) 250-61-37
ул. Шмидта 8, Дніпро, Україна
Интернет - магазин "Винодел"

Плависоль для плавленого сиру (на 0.5 кг сиру)

Плависоль для плавленого сиру (на 0.5 кг сиру)
  • В наявності
  • Код: 4154

23 грн

Плависоль для плавленого сиру (на 0.5 кг сиру)
Плависоль для плавленого сиру (на 0.5 кг сиру)В наявності
23 грн
Купити
+380 (50) 359-98-55
  • +380 (67) 250-61-37
Купити
+380 (50) 359-98-55
  • +380 (67) 250-61-37
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Плависоль для плавленого сиру (на 0.5 кг сиру)

Спеціальна харчова сіль-плавитель для приготування смачних плавлених сирів в домашніх умовах.

Плавлений сир можна готувати з будь-якого м'якого або твердого сиру. Дуже смачний плавлений сир виходить із звичайного сиру!

Склад: мінеральна сіль-плавитель: Е451. Норма внесення солі-плавителя до 2% від загальної кількості сиру.

Короткий РЕЦЕПТ приготування плавленого сиру в домашніх умовах:

1. Вміст набору ПЛАВИСОЛЬ рівномірно розсипати по поверхні сиру або сиру.

Додати 100-120мл пастеризованого молока (краще топленого), додати 75-100 грам вершкового масла, щіпку солі і перемішати. Додаванням молока регулюється консистенція сиру. Масло дозволяє збільшити жирність готового продукту.

2. Нагріти масу до 75-95 градусів. Для нагріву можна застосовувати водяну баню, мікрохвильову піч або мультиварку. Найпростіший варіант - мікрохвильовка. 3-4 рази нагрівати за 2 хвилини, залежить від потужності вашої мікрохвильовки.

Після нагріву масу перемішати блендером до однорідності.

3. Розлити масу по формах. За смаком можна додати паприку, горіхи, зелень і інші смакові добавки.

4. Зберігати в холодильнику.

Готовий плавлений сир за смаком і за зовнішнім виглядом не поступається таким сирів як VIOLA, Бурштин, Hochland і т. д. Якщо у вас вийшла біла маса з кислувато-сирним присмаком, то це означає, що сир ще не готовий. Ви не розплавили його як слід. Або недостатньо солі-плавителя, або температура плавлення була низькою. Якщо потрібно швидко довести плавлений сир до кондиції, то можна застосувати мікрохвильовку (60-120 секунд). Для кращої однорідності плавленого сиру використовуйте блендер. 2-3 приготування і ваш плавлений сир буде кращим з того, що ви пробували до цього!

Можна готувати як солодкі плавлені сирки з шоколадною оболонкою, так і різноманітні солоні зі спеціями (паприка, гірчиця, зелень, базилік та ін).

Спробуйте, це дійсно просто!

Сири плавлені ― це концентрат білка молока. Їх висока біологічна цінність пов'язана з утриманням збалансованого высокоусвояемого білка і жиру. 100 г сиру повноцінно замінюють 150 г м'яса, при цьому не містять шкідливих пуринових підстав. Засвоюваність білка в плавленому сирі наближається до 100% і перевершує таку у твердих сирах з-за більшого вмісту розчинних білків.

Сири плавлені ― прекрасне джерело добре засвоюваних жирів, що грають важливу енергетичну, пластичну, захисну і регуляторну роль в організмі. На відміну від твердих сирів вони не містять холестерину, що так важливо для літніх людей і людей, що страждають серцево-судинними захворюваннями. Крім високого вмісту білка і жиру в сирі є сотні необхідних організму речовин.

Насамперед сир плавлений ― незамінне джерело кальцію, недолік споживання якого спостерігається у значної частини населення. 100-150 г сиру задовольняють добову потребу людини в цьому речовині. Важливо, що кальцій в сирі знаходиться в оптимальному співвідношенні з фосфором та магнієм, що підвищує його засвоюваність.

Плавлені сири є гарним джерелом вітамінів А, О, В2, Е, фолієвої кислоти. Поєднання цих вітамінів і мінеральних речовин з повноцінними білками і жирами сприяють якнайкращому засвоєнню всіх поживних речовин, що містяться в сирах. Технологія виготовлення плавлених сирів дозволяє вводити в їх склад біологічно цінні добавки, що включають натуральну зелень, гриби, паприку.

Для організму корисні всі плавлені сири. У лікувальному харчуванні при туберкульозі, хронічних захворюваннях кишечника і печінки, при переломах кісток, в період одужання після інфекцій можна застосовувати негострі малосоленые сорту. Сир "Кисломолочний"містить закваску молочних бактерій. Це чудовий дієтичний продукт, що сприяє оздоровленню мікрофлори кишечника.

У плавлених сирах ніжна, пластична консистенція чудово поєднується з приємним сирним смаком, що дозволяє вживати їх як окремий продукт. Крім того, вони гарні з огірками, салатом, капустою, зеленню та іншими овочами і спеціями, що дозволяє готувати недорогі і надзвичайно корисні страви.

 

Характеристики
Основні
Виробник  Власне виробництво
Країна виробникЧехія
ТипПлавлений сир
Інформація для замовлення
  • Ціна: 23 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner