Продавець Винодел розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
249 відгуків
+380 (50) 359-98-55
+380 (67) 250-61-37
ул. Шмидта 8, Дніпро, Україна
Интернет - магазин "Винодел"

Рефрактометр ATC-40 (0-40) для цукру

Рефрактометр ATC-40 (0-40) для цукру
влево
  • Рефрактометр ATC-40 (0-40) для цукру, фото 2
  • Рефрактометр ATC-40 (0-40) для цукру, фото 3
  • Рефрактометр ATC-40 (0-40) для цукру, фото 4
  • Рефрактометр ATC-40 (0-40) для цукру, фото 5
вправо
  • На складі
  • Код: 1045

1 260 грн

Рефрактометр ATC-40 (0-40) для цукру
Рефрактометр ATC-40 (0-40) для цукруНа складі
1 260 грн
Купити
+380 (50) 359-98-55
  • +380 (67) 250-61-37
Купити
+380 (50) 359-98-55
  • +380 (67) 250-61-37
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Рефрактометр ATC-40 (0-40)

Дозволяє виміряти щільність (кількість цукру) вашого пива, використовуючи всього 1 краплю.

Рефрактометр — оптичний інструмент, призначений для вимірювання концентрації цукрів у водних розчинах. Концентрація вимірюється за допомогою вимірювання ступеня заломлення (рефракції) світла в розчині. Рефрактометри, найбільш часто використовувані домашніми пивоварами, не містять ніяких електронних компонентів.

Використовувати рефрактометр дуже просто. Спочатку його потрібно відкалібрувати: ставите краплю дистильованої води на скло, закриваєте кришкою і чекаєте 30 секунд. Направляєте рефрактометр на джерело світла і дивіться в окуляр: вимірювання знімаються з допомогою лінії розділу синього поля і світлого поля (ви відразу все зрозумієте, варто вам тільки подивитися). Ця лінія вказує на градус шкали Брікс, яку ви бачите в окулярі. За допомогою калібрувальної викрутки домагаєтеся того, щоб рефрактометр показував 0 Брікс на дистильованій воді. Після калібрування очищаєте скло, капаєте на нього суслом і прочитаєте свідчення.

ЯК ЗНІМАТИ ПОКАЗАННЯ:

Початкова щільність вимірюється дуже просто, ви просто капаєте на рефрактометр краплю сусла перед тим, як поставити його на бродіння і визначаєте його щільність в BRIX.

C кінцевої щільність трохи складніше. Коли рідина вже містить алкоголь рефрактометр дає спотворені свідчення, але існує спеціальний калькулятор, який дозволяє визначити точні цифри кінцевої щільності вашого пива. Так само він допомагає порахувати кінцевий вміст алкоголю.

ПОСИЛАННЯ НА КАЛЬКУЛЯТОР І ІНСТРУКЦІЯ:

http://www.northernbrewer.com/refractometer-calculator/

В першому пункті, зверху перерахунок Brix в S. G.

Далі в пункті: Brix Gravity to during and after fermentation converter
Вводите початкову та кінцеву щільність в Brix, і програма вираховує фактичну кінцеву щільність у S. G.

В останньому пункті: Approximate ABV and Original Gravity from current Brix and Gravity converter

Введіть кінцеву щільність в Brix (те, що вам рефрактометр показує), кінцеві S. G - те, що ви порахували пунктом вище. На виході отримуєте фортеця і для перевірки початкову щільність у S. G.

Технічні характеристики

• Діапазон вимірювань: 0~40% цукор (Брік), 0~25% алкоголь
• Крок виміру: 0.2% цукор (Brix), 0.2% алкоголь
• Похибка: ± 0.2% Brix, ± 0.2% алкоголь
• Автоматична компенсація температури: Так діапазон: 0°C~30°C)
• Вага (грам): 205

Комплект поставки:

1 х Портативний рефрактометр АТС40
1 х піпетка
1 х міні викрутка.

Характеристики
Основні атрибути
Виробник Власне виробництво
Країна виробникКитай
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 260 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner