Дріжджі Кодзі Ангел (Kodzi Angel), 100 г | власне пакування |
Дріжджі Kodzi Angel призначені для приготування браг без використання ферментів із солоду, крупи, борошна, пшениці та іншої крохмалевмісної сировини. Дріжджі працюють способом "холодне оцукрювання", це означає, що Вам не доведеться готувати (розварювати) зернову брагу перед постановкою на бродіння - тепер все за вас зроблять дріжджі.
Переваги дріжджів Kodzi Angel
• приготування зернової браги в ємності для бродіння без попереднього приготування (варіння);
• немає потреби в додатковому дорогому обладнанні для приготування сусла (затирочний котел, барботер);
• немає потреби у ферментах - вони вже є в дріжджах;
• економія вашого часу під час приготування браги;
• висока спиртуозність одержуваної браги. До складу дріжджів вже входять всі поживні речовини для кращого зброджування сусла.
Застосування
- У ємність для зброджування заливаємо воду, додаємо сировину (крупу, солод) і розмішуємо.
- У теплу (кімнатної температури) воду (приблизно 20-25 °C) додаємо Кодзі.
- Після утворення піни, розмішуємо і закриваємо ємність для зброджування та ставимо під гідрозатвор.
- Перші 5 днів 1-2 рази на день відкривати і перемішувати вміст.
- Повністю брага буде готова через 7-21 день.
Для приготування зернової браги на 25 л нам знадобиться:
• 20 л води;
• 5 кг солоду (борошна, крупи, зерна);
• 50 г дріжджів Кодзі (дріжджі беремо з розрахунку 7-10 г на 1 кг сировини).
Склад
дріжджі, ризопус, альфаамілаза, глюкоамілаза і фітоамілаза.
Характеристики
• спіртовміст одержуваної браги: 10-14%;
• дозування дріжджів на 1 кг сировини: 6-10 г;
• однієї упаковки дріжджів достатньо: на 50-70 л браги;
• швидкість бродіння: 1-3 тижні (залежить від зброджуваної сировини);
• виробництво: Китай.
• маса нетто: 100 г
* власне пакування: розфасовано у зіп-пакети вагою 100 г.
Основні | |
---|---|
Виробник | Angel |
Країна виробник | Китай |
Вага | 100 г |
Тип дріжджів | Сухі |
- Ціна: 120 ₴