Універсальна висока форма для сиру
Форма для виготовлення м'яких та розсільних сирів методом самопресування сирного зерна призначена для виробництва натуральних сирів, бринзи, фети, адигейського, сулугуні, домашнього творогу і т. д. Можна використовувати для приготування напівтвердих сирів: качотта, тільзітер, гауда, мраморний та ін.
Форма універсальна за своїм застосуванням як у промисловості, так і в умовах міської кухні для отримання якісного та натурального сиру.
У високій формі сир виходить щільним, дуже гарної форми, відмінно ріжеться і радує цінителів чудовим смаком.
Особливості
Ніжки для кращого відтоку сироватки знизу, велика кількість дренажних пазів з малими зазорами, збільшений внутрішній об'єм, якісне виконання європейського рівня.
Характеристики форми
Форма | Діаметр верхній (мм) | Діаметр нижній (мм) | Висота (мм) | Вихід продукції (кг) |
до 3 кг | 175 | 150 | 150 | 2,5 - 3 |
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал | Харчовий поліпропілен |
Тип форми | Форми для м'яких сирів |
- Ціна: 187 ₴