Закваска для кефіру
Кефір – це ферментований напій, який традиційно виготовляється з коров’ячого або козячого молока шляхом додавання зерен кефіру (зерноподібні колонії дріжджів та кисломолочних бактерій) в молоко. Приблизно протягом 24 годин мікроорганізми в зернах кефіру розмножуються і ферментують цукор в молоці, перетворюючи його в кефір.
Дослідження показують, що споживання кефіру покращує вашу імунну систему, допомагає при проблемах з травленням та покращує здоров'я кісток. Саме тому варто додати його у свій раціон.
В упаковці 10 порцій, кожна розрахована на 1 літр молока.
Склад закваски:
- Заквасочная культура молочнокислих бактерій для кефіру.
Рецепт приготування можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для кефіру |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 10 л |
- Ціна: 60 ₴