Продавець Винодел розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
382 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (50) 359-98-55
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Интернет - магазин "Винодел"

Закваска для кефіру (10шт х 1л)

Закваска для кефіру (10шт х 1л)
  • В наявності
  • Код: 4113

60 ₴

Закваска для кефіру (10шт х 1л)
Закваска для кефіру (10шт х 1л)В наявності
60 ₴
+380 (50) 359-98-55
+380 (50) 359-98-55
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Закваска для кефіру (10шт х 1л)

СКЛАД:

1. Заквасочная культура "Кефір"

Приготувати справжній кефір самостійно під силу кожному. Користуйтеся нашими простими в повторенні рецептами, і у вас обов'язково вийде!

В комплект входить все необхідне: закваска (заквасочная культура молочнокислих бактерій). Вам залишається додати молоко!

Рецепт приготування кефіру

Закваска для приготування кефіру містить комплекс з 8 видів бактерій, у тому числі, дуже корисні для організму, біфідобактерії.

Приготувати смачний кефір в домашніх умовах дуже просто:
1. Свіже молоко нагріти до температури 32°С. Найкраще для цієї мети використовувати водяну баню, але можна використовувати самий повільний нагрів на плиті.
2. Висипати закваску рівномірно на поверхню молока і дати 1 хвилину зволожити порошку з бактеріями. Це дія запобігає злипанню бактерій в грудку. Потім акуратно перемішати шумівкою протягом 1 хвилини.
3. Створити теплоізоляцію ємності з молоком. Можна обернути кілька разів рушником або поставити в тепле місце. Основне завдання, щоб температура молока була тривалий час не нижче 25°С і не вище 35°С. При більш низькій температурі бактеріальна закваска виконає свою роботу не так швидко, але кефір всеодно у вас вийде.
4. Дозрівання кефіру 12 годин. За цей час комплекс культур кисломолочних бактерій перетворить молоко на кефір. Консистенція готового кефіру однорідна, з дрібними молочними пластівцями. Смак особливий!

Бажаємо успіхів!

Характеристики
Основні
ВиробникSacco
Країна виробникІталія
Тип дріжджівСухі
Тип закваскиДля йогурту
Інформація для замовлення
  • Ціна: 60 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner