Продавець Винодел розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
382 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 16.07).

+380 (50) 359-98-55
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Интернет - магазин "Винодел"

Закваска для ряжанки (10шт х 1л)

Закваска для ряжанки (10шт х 1л)
  • В наявності
  • Код: 4112

60 ₴

Закваска для ряжанки (10шт х 1л)
Закваска для ряжанки (10шт х 1л)В наявності
60 ₴
+380 (50) 359-98-55
+380 (50) 359-98-55
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Закваска для ряжанки (10шт х 1л)

СКЛАД:

1. Заквасочная культура "Ряжанка"

Приготувати справжню ряжанку самостійно під силу кожному. Користуйтеся нашими простими в повторенні рецептами, і у вас обов'язково вийде!

В комплект входить все необхідне: закваска (заквасочная культура молочнокислих бактерій). Вам залишається додати молоко!

Рецепт приготування ряжанки

Приготувати смачну ряжанку в домашніх умовах дуже просто:
1. Пряжене молоко нагріти до температури 40°С. Найкраще для цієї мети використовувати водяну баню, але можна використовувати самий повільний нагрів на плиті.
2. Висипати закваску рівномірно на поверхню молока і дати 1 хвилину зволожити порошку з бактеріями. Це дія запобігає злипанню бактерій в грудку. Потім акуратно перемішати шумівкою протягом 1 хвилини.
3. Створити теплоізоляцію ємності з молоком. Можна обернути кілька разів рушником або поставити в тепле місце. Основне завдання, щоб температура молока була тривалий час не нижче 37°С і не вище 43°С. При більш низькій температурі бактеріальна закваска виконає свою роботу не так швидко, але ряжанка все одно у вас вийде.
4. Дозрівання ряжанки 8-10 годин. За цей час комплекс культур кисломолочних бактерій перетворить пряжене молоко, ряжанку. Консистенція готової ряжанки однорідна, особливий смак!

Бажаємо успіхів!

Характеристики
Основні
ВиробникSacco
Країна виробникІталія
Тип дріжджівСухі
Тип закваскиДля йогурту
Інформація для замовлення
  • Ціна: 60 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner