Закваска для ряжанки (10шт х 1л)
Ряжанка є кисломолочним продуктом, виробленим із топленого молока, вершків і бактеріальної закваски. Зазвичай використовують Streptococcus thermophilus і Lactobacillus bulgaricus. Від інших напоїв, одержуваних шляхом зброджування молока, цей вирізняється м'якшим смаком і апетитним кремовим кольором.
Натуральна ряжанка, виготовлена з незбираного коров'ячого молока та вершків, має доволі високу жирність.
В упаковці 10 порцій, кожна розрахована на 1 літр молока.
Склад закваски:
- Заквасочна культура Ряжанка.
Рецепт приготування можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для ряжанки |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 10 л |
Інформація для замовлення
- Ціна: 60 ₴