Закваска для ряжанки (10шт х 1л)

Закваска для ряжанки (10шт х 1л)
СКЛАД:
1. Заквасочная культура "Ряжанка"
Приготувати справжню ряжанку самостійно під силу кожному. Користуйтеся нашими простими в повторенні рецептами, і у вас обов'язково вийде!
В комплект входить все необхідне: закваска (заквасочная культура молочнокислих бактерій). Вам залишається додати молоко!
Рецепт приготування ряжанки
Приготувати смачну ряжанку в домашніх умовах дуже просто:
1. Пряжене молоко нагріти до температури 40°С. Найкраще для цієї мети використовувати водяну баню, але можна використовувати самий повільний нагрів на плиті.
2. Висипати закваску рівномірно на поверхню молока і дати 1 хвилину зволожити порошку з бактеріями. Це дія запобігає злипанню бактерій в грудку. Потім акуратно перемішати шумівкою протягом 1 хвилини.
3. Створити теплоізоляцію ємності з молоком. Можна обернути кілька разів рушником або поставити в тепле місце. Основне завдання, щоб температура молока була тривалий час не нижче 37°С і не вище 43°С. При більш низькій температурі бактеріальна закваска виконає свою роботу не так швидко, але ряжанка все одно у вас вийде.
4. Дозрівання ряжанки 8-10 годин. За цей час комплекс культур кисломолочних бактерій перетворить пряжене молоко, ряжанку. Консистенція готової ряжанки однорідна, особливий смак!
Бажаємо успіхів!
Основні | |
---|---|
Виробник | Sacco |
Країна виробник | Італія |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для йогурту |
- Ціна: 60 ₴