Закваска для грецького йогурту (10шт х 1л)
СКЛАД:
1. Заквасочная культура "Грецький Йогурт"
Італійська закваска для приготування грецького йогурту в домашніх умовах. Відрізняється від класичного йогурту менш в'язкою структурою і в той же час більш густою консистенцією (не тягнеться за ложкою). Для додання ще більш густої консистенції може бути профільтрованний від сироватки.
В упаковці 10 капсул, кожна розрахована на 1 літр молока (Якщо у вас 3 літри молока в роботі, то відповідно використовуєте 3 капсули із закваскою і т. д.)
Літрова дозування дуже зручна для приготування йогурту в термосі, об'ємом 1 літр
Рецепт приготування йогурту
1. Нагріти молоко до 70 градусів і швидко охолодити до 38-42 градусів (пастеризація).
2. Розсипати закваску по поверхні молока, через хвилину перемішати.
3. Перелити в термос, закрити кришкою і залишити на 8-10 годин. Можна використовувати йогуртницю або мультиварку.
4. Додавати шматочки фруктів або сироп перед вживанням. Зберігати в холодильнику.
Термін реалізації готового йогурту: 7 днів.
Бажаємо успіхів!
Основні | |
---|---|
Виробник | Sacco |
Країна виробник | Італія |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для йогурту |
- Ціна: 60 ₴