Закваска для грецького йогурту (10шт х 1л)
Йогурт - кисломолочний продукт, що виробляється шляхом квашення молочної основи чистими культурами молочнокислих бактерій з можливим додатковим використанням інших культур.
Грецький йогурт досить щільний за консистенцією, білого кольору, нагадує густу сметану, кислий на смак. Відрізняється від класичного йогурту менш в'язкою структурою і водночас густішою консистенцією (не тягнеться за ложкою). Для надання ще більш густої консистенції може бути профільтрований від сироватки.
В упаковці 10 порцій, кожна розрахована на 1 літр молока.
Склад закваски:
1. Заквасочна культура Йогурт Грецький.
Рецепт приготування можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для йогурту |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 10 л |
- Ціна: 60 ₴