Закваска для йогурту
Йогурт — кисломолочний продукт, що виробляється шляхом квашення молочної основи чистими культурами молочнокислих бактерій з можливим додатковим використанням інших культур.
Домашній йогурт з кожним днем все більше відтісняє промислові варіанти. Все тому, що в такому продукті міститься багато корисних речовин і він є натуральним. Домашній йогурт входить в перелік найбільш корисних дієтичних продуктів харчування. Загалом цей продукт є кисломолочним, який готують з 2-х інгредієнтів: молока і закваски. Також ви можете на свій смак додавати в йогурт добавки, наприклад, ягоди, фрукти, горішки і т. д.
В упаковці 10 порцій, кожна розрахована на 1 літр молока.
Склад закваски:
- Йогуртова заквасочна культура молочнокислих бактерій:
• Streptococcus Thermophilus
• Lactobacillus Delbruckii subsp. Bulgaricus
Рецепт приготування можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для йогурту |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 10 л |
- Ціна: 60 ₴