Продавець Винодел розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
249 відгуків
+380 (50) 359-98-55
+380 (67) 250-61-37
ул. Шмидта 8, Дніпро, Україна
Интернет - магазин "Винодел"

Закваска для сиру Рокфор (на 10 літрів молока)

Закваска для сиру Рокфор (на 10 літрів молока)
  • На складі
  • Код: 4083

59 грн

Закваска для сиру Рокфор (на 10 літрів молока)
Закваска для сиру Рокфор (на 10 літрів молока)На складі
59 грн
Купити
+380 (50) 359-98-55
  • +380 (67) 250-61-37
Купити
+380 (50) 359-98-55
  • +380 (67) 250-61-37
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Закваска для сиру Рокфор (на 10 літрів молока)

СКЛАД:

  • Заквасочная культура для сиру "Рокфор"
  • Фермент молокосвертывающий
  • Культура голубої плісняви Penicillium roqueforti

Рокфор ― найвідоміший у світі блакитний сир з благородною цвіллю Penicillium roqueforti. Країна походження: Франція. Класичний Рокфор виготовляється з овечого молока. Має світлу текстуру з включеннями блакитний цвілі. Має характерний смак і аромат з грибним відтінком. Час дозрівання 2 ― 3 місяці.

Приготувати Рокфор в домашніх умовах не дуже складно, якщо у вас вже є початковий досвід сироваріння. Ми рекомендуємо приступати до приготування сирів з цвіллю після освоєння технології м'яких і напівтвердих сирів.

У комплекті є все необхідне: закваска, фермент, біла цвіль Penicillium roqueforti. Вам залишається додати тільки молоко!

Рецепт сиру Рокфор

1. Нагріти молоко до 30°С.
2. Додати закваску і культуру блакитний цвілі, ретельно перемішати.
3. Залиште дозрівати протягом 1 години 30 хвилин, підтримуючи температуру на рівні 30 градусів за Цельсієм.
4. Додати фермент, розчинений в 50 мл кип'яченої та охолодженої води.
5. Залишити в спокої протягом 1 години.
6. Акуратно розрізати сирний згусток на кубики із стороною близько 2 див.
7. Перемішувати кожні 5 хвилин, протягом наступних 60 хвилин, підтримувати температуру на рівні 30 градусів за Цельсієм.
8. Залишити на відпочинок протягом 5 хвилин.
9. Злити сирне зерно на друшляк, викладений марлею.
10. Акуратно перемішати з 3 столовими ложками дрібної солі для сиру.
11. Перекласти сирне зерно в форми і перевертати у формі для остаточного зливу сироватки протягом 4 годин (кожні 15 хвилин протягом першої години і щогодини протягом 3-х годин).
12. Перевернути і залишити на 8 годин або на ніч при вологості 80% і температурі 20 градусів за Цельсієм.
13. Перевернути і залишити ще протягом 8 годин при тій же температурі і вологості.
14.    Удалить сыр из формы, сидеть на осушение коврик стечь еще в течение 8 часов.
при той же температуре и влажности.
15.    Посыпать солью, стряхивая излишки
16.    Поместить сыр для вызревания при влажности 95% и температуре 10-11 градусов по Цельсию.
17.    Переворачивать сыр каждый день в течение 7 дней, протирая каждый раз небольшим количеством соли.
18.    Переворачивать сыр еще 7 дней, но уже без протирания солью.
19.    Проткнуть сыр хорошо простерилизованной спицей с интервалом приблизительно 2.5 см .
20. Залишити сир для дозрівання протягом ще 90 днів при тій же вологості і температурі, перевертати сир кожні 3-4 дні. Цвіль повинна з'явитися приблизно через 1 місяць. Якщо цвіль буде з'являтися на зовнішній поверхні сиру, її необхідно очищати сольовим розчином
21. Загорнути сир у фольгу або папір для сиру і зберігати при температурі 8 градусів до вживання.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

МирБир.сом.иа

Характеристики
Основні
Виробник Sacco
Країна виробникІталія
СкладЗакваска, Фермент
Тип дріжджівСухі
Тип закваскиДля твердого сиру
Інформація для замовлення
  • Ціна: 59 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner