Продавець Винодел розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
384 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (22.07).

+380 (50) 359-98-55
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Интернет - магазин "Винодел"

Закваска для сиру Сент-Мор-де-Турен (на 6 літрів молока)

Закваска для сиру Сент-Мор-де-Турен (на 6 літрів молока)
  • В наявності
  • Код: 4051

76 ₴

Закваска для сиру Сент-Мор-де-Турен (на 6 літрів молока)
Закваска для сиру Сент-Мор-де-Турен (на 6 літрів молока)В наявності
76 ₴
+380 (50) 359-98-55
+380 (50) 359-98-55
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Закваска для сиру Сент-Мор-де-Турен (на 6 літрів молока)

СКЛАД:

  • Заквасочная культура для сиру "Сент-Мор-де-Турен"
  • Фермент молокосвертывающий
  • Культура цвілі Geotrichum candidum
  • Культура плісняви Penicillium candidum

Сент-Мор-де-Турен ― м'який козячий сир з білою цвіллю. Країна походження: Франція. Сир має форму циліндра діаметром 3-4 см з одного кінця і 4-5 см з іншого, довжиною 14-16 см і вагою 250-300 р. В голівці залишається соломинка, яка використовувалася при дозріванні для вентиляції. М'якоть має солонувато-кислуватий смак з горіховим ароматом.

В комплект входить все необхідне: заквасочная культура Сент-Мор-де-Турен, закваска бактерій, білої плісняви Geotrichum candidum, закваска бактерій, білої плісняви Penicillium candidum сирний фермент. Вам залишається додати молоко!

Рецепт сиру Сент-Мор-де-Турен

Класичний сир Сент-Мор-Де-Турен готується з козячого молока.

Нагрійте молоко до 30 градусів. Додайте заквасочную культуру. Щоб запобігти злипанню порошку, посипте закваску на поверхню молока, і через 2 хвилини перемішайте. Точно так само додайте в молоко обидві культури цвілі.

Фермент розведіть в 50 мл холодної кип'яченої води і додайте в молоко.

Молоко залиште в спокої на 18-24 години для дії заквасочной культури, фермент у цьому процесі відіграє другорядну роль. Процес дозрівання починайте при температурі 30 градусів, дозвольте температурі молока знизитися природним чином до кімнатної температури (22 градуси).

Після закінчення 18-24 годин перенесіть сирний згусток у форми. Згусток для цього сиру ніколи не розрізається і сироватка попередньо не зливається. Сирний згусток акуратно складайте за формами неушкодженим, наскільки це можливо. Встановіть форми на дренажний килимок для забезпечення відтоку сироватки.

Заполните формы сгустком при помощи ложки до заполнения. После заполнения дайте сыру уплотниться под собственным весом в течение примерно 15 минут, а затем снова заполните сгустком. Эту процедуру нужно будет повторять до тех пор, пока весь сгусток не будет использован.  
Разрешите сыворотке стечь на протяжении 18-24 часов. Сыр уменьшится по высоте до 1/2-1/3 высоты формы. 

Коли злив сироватки припиниться, сир може бути витягнутий з форм. Довгий і вузький сир буде вельми крихким і може бути дуже легко ламатися. Традиційно, перед витяганням, в центр кожного сиру вставляють житню соломку, яка зміцнює сир при обробці і забезпечує приплив повітря до внутрішньої частини сиру для кращого дозрівання.

Соль добавляется приблизительно в количестве 1 чайной ложки для каждой головки сыра. Самый простой способ ― посыпать соль на плоскую поверхность и обвалять сыр в ней. Небольшое количество золы может быть добавлено к соли по желанию (1/8-1/4 чайной ложки на каждую головку сыра). 

Сыр высушите 2-3 дня. После этого оставьте его для созревания в условиях с температурой 10-13 градусов и влажностью 90-95 процентов. Сыр переворачивайте каждый день, он будет готов к употреблению через одну/несколько недель. На каждом этапе он будет иметь очень разный  вкус, текстуру и аромат. 

Для подачі до столу виберіть ту стадію дозрівання, яка найбільше відповідає вашому смаку.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

МирБир.сом.иа

Характеристики
Основні
ВиробникSacco
Країна виробникІталія
СкладЗакваска, Фермент
Тип дріжджівСухі
Тип закваскиДля твердого сиру
Інформація для замовлення
  • Ціна: 76 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner