Продавець Винороб розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
421 відгук

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 06.12).

+380 (50) 359-98-55
Дніпро, Україна

Закваска для сиру Дорблю на 6 л

Закваска для сиру Дорблю на 6 л
  • В наявності
  • Код: 4045

76 ₴

Закваска для сиру Дорблю на 6 л
Закваска для сиру Дорблю на 6 лВ наявності
76 ₴
+380 (50) 359-98-55
+380 (50) 359-98-55
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Закваска для сиру Дорблю 

Стався цей сир у 20 столітті в місті Лаубен, Німеччина. Дорблю - сир із коров'ячого молока з досить сильним і специфічним запахом.

Справжній сир ДорБлу не покритий білим або світло-коричневим нальотом. Він містить всередині зелені вкраплення цвілі, тому його так цінують у всьому світі. Він має незвичайний пряний і солоний смак одночасно, яскравий аромат, який ні з чим не можна сплутати. Дорблю має кремову помірно м'яку текстуру. Вживати його краще з дорогими винами, а додавати в легкі салати.

Ми рекомендуємо розпочинати приготування сирів із пліснявою після освоєння технології м'яких і напівтвердих сирів.

Склад набору:

  1. Заквасочна культура для сиру Дорблю.
  2. Фермент молокозсідальний.
  3. Культура блакитної цвілі Penicillium roqueforti.

Фасування закваски

Об'єм молока Закваска (шт) Фермент (шт) Пліснява (шт)
на 6 літрів 1 1 1

 

Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникБез бренда
Країна виробникІталія
Тип закваскиДля сирів із пліснявою
Користувацькі характеристики
Об'єм молокаНа 6 л
Фермент у комплектіДа
Інформація для замовлення
  • Ціна: 76 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner