Закваска для сиру Качокавалло
Качокавалло - італійський сир сімейства Паста Філата, тобто витяжний, найближчий родич Моцарели та Проволоне. Сир має грушоподібну форму і дозріває в підвалах, перев'язаний за шийку і підвішений до перекладини.
Як правило, сири дозрівають, попарно пов'язані однією мотузкою. Скоринка Качокавалло гладенька і досить тонка, жовтого кольору, інтенсивність якого залежить від віку сиру. Текстура - гладенька, закрита, волокниста, еластична. Здебільшого Качокавалло зараз виробляють із коров'ячого молока, хоча є варіації з козячого, овечого та навіть буйволиного.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 6 літрів | 1 | 1 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для твердого сиру |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 6 л |
Фермент у комплекті | Да |
- Ціна: 31 ₴