Закваска для сиру Пармезан
Пармезан – це сорт італійського твердого сиру, виготовлений з коров’ячого молока. Його готують винятково з натуральних компонентів, завдяки чому він має насичений смак та аромат.
Пармезан славиться насиченим сирним смаком із легкими горіховими нотками. Смакові якості сиру зростають з часом його витримки.
Його використовують для приготування різних салатів та овочевих страв, м’яса і піци для додавання особливих смакових властивостей.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 10 літрів | 1 | 1 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для твердого сиру |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 10 л |
Фермент у комплекті | Да |
Інформація для замовлення
- Ціна: 34 ₴