Закваска для сиру Філадельфія (на 20 літрів молока)

- Готово до відправки
- Код: 4099
76 ₴
Закваска для сиру Філадельфія (на 20 літрів молока)
СКЛАД:
1. Заквасочная культура "Філадельфія".
2. Фермент молокосвертывающий.
Приготувати сир маскарпоне дуже просто навіть починаючому сыроделу. Якщо ви тільки освоюєте це захоплююче заняття, то сміливо включайте сир філадельфія в список своїх найперших сирів. У вас обов'язково вийде!
В комплект входить все необхідне: закваска (заквасочная культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!
Рецепт приготування сиру Філадельфія
Всі ємності та інструменти перед початком приготування сиру ретельно вимийте і обдайте окропом. Це дозволить уникнути попадання у молоко сторонньої мікрофлори.
Молоко для приготування сиру Філадельфія повинно мати жирність 7-10%. Це досягається шляхом додавання вершків в молоко. Налийте молоко в каструлю і повільно нагрійте до температури 30°С. Посипте заквасочную культуру на поверхню молока і через 1-2 хвилини акуратно перемішайте. Додайте в молоко молокосвертывающий фермент, попередньо розчинений у 50 мл охолодженої кип'яченої води. Перемішайте молоко.
Накрийте каструлю кришкою і залиште на дозрівання протягом 12-24 годин. Температура не повинна впасти нижче 20-22°С. Молоко повинно залишатися в спокої, його не можна перемішувати. Закінчення стадії дозрівання можна визначити по тонкому шару сироватки, що покриває поверхню.
Після остаточного дозрівання молока перенесіть сирний згусток в друшляк, вистелений дренажної тканиною.
Сироватка повинна стікати протягом 1-2 годин, потім зберіть тканину за 4 кута і підвісьте над каструлею або раковиною ще на 10 -20 годин.
Остаточне час зливу сироватки залежить від ваших уподобань. Чим довше зливається сироватка, тим більш жорстким і менш пастоподібним стає сир.
Коли сир досяг бажаної консистенції, добре перемішайте його для отримання більш однорідного і пастоподібного стану. При перемішуванні можна додати будь-які трави, спеції і т. д., а також сіль за смаком.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!
Основні | |
---|---|
Виробник | Sacco |
Країна виробник | Італія |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для м'якого сиру |
- Ціна: 76 ₴