Продавець Винодел розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
249 відгуків
+380 (50) 359-98-55
+380 (67) 250-61-37
ул. Шмидта 8, Дніпро, Україна
Интернет - магазин "Винодел"

Закваска для сиру Маскарпоне (на 20 літрів молока)

Закваска для сиру Маскарпоне (на 20 літрів молока)
  • Немає в наявності
  • Код: 4097

76 грн

Закваска для сиру Маскарпоне (на 20 літрів молока)
Закваска для сиру Маскарпоне (на 20 літрів молока)Немає в наявності
76 грн
+380 (50) 359-98-55
  • +380 (67) 250-61-37
+380 (50) 359-98-55
  • +380 (67) 250-61-37
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Закваска для сиру Маскарпоне (на 20 літрів молока)

СКЛАД:

1. Заквасочная культура для сиру Маскарпоне ― 1шт.

2. Фермент молокосвертывающий ― 1шт.

МАСКАРПОНЕ ― італійський вершковий сир. Походить із регіону Ломбардія.

Приготувати сир маскарпоне дуже просто навіть починаючому сыроделу. Якщо ви тільки освоюєте це захоплююче заняття, то сміливо включайте сир маскарпоне в список своїх найперших сирів. У вас обов'язково вийде!

В комплект входить все необхідне: закваска (заквасочная культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!

Рецепт приготування сиру Маскарпоне

Традиційно крем-сир Маскарпоне готується з вершково-молочної суміші жирністю 20-25%. Необхідну жирність можна досягти шляхом змішування молока жирністю 3.2% і вершків жирністю 35-40% в пропорції 1:1.

1. Пастеризація. Дуже добре, якщо молоко пастеризоване при температурі 65-72 °З протягом 30 секунд. В цьому випадку нагрів і охолодження молока потрібно проводити швидко. Для нагрівання молока використовується великий вогонь або висока потужність електроплити. Слід врахувати інерційність посуду. Під час досягнення температури 65 °С ємність з молоком слід швидко занурити в холодну або крижану воду (наприклад в каструлю більшого об'єму або ванну).

Приготувати розчин хлористого кальцію. Для цього розчинити вміст упаковки хлористого кальцію в 50 мл кип'яченої води.

Добавить раствор хлористого кальция из расчета 1 чайная ложка на 10 литров молока (хлористый кальций увеличивает выход продукта если используется пастеризация).

2. Созревание. После охлаждения молока до 30 °С, рассыпать содержимое капсулы "ЗАКВАСКА" по поверхности молока. Сухая культура закваски должна увлажниться. Через 1 минуту тщательно перемешать молоко шумовкой. 

Накрыть емкость с молоком крышкой и оставить в теплом месте на 10-12 часов. Температура молока в этот период не должна опускаться ниже 20-24 °С.

Спустя 10-12 часов молоко уплотнится и образует молочно-творожный сгусток. Этот сгусток может не будет очень плотным, но для Маскарпоне так и должно быть. 

3. Отделение сыворотки. Подготовьте дуршлаг или форму для сыра. Для этого используйте фильтровальную ткань или марлю. Используя шумовку или небольшое ситечко поместите молочно-творожный сгусток в подготовленную емкость для отделения сыворотки. Время выдержки от 1 до 12 часов зависит от требуемой текстуры Маскарпоне. Чем больше сыворотки отделиться, тем плотнее и суше будет сыр. Готовый Маскарпоне внешне может напоминать взбитые сливки.

Маскарпоне можна змішати з цукром або медом за смаком. Зберігати в холодильнику і використати протягом 7 днів.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

МирБир.сом.иа

Характеристики
Основні
Виробник Sacco
Країна виробникІталія
Тип дріжджівСухі
Тип закваскиДля м'якого сиру
Інформація для замовлення
  • Ціна: 76 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner