Продавець Винодел розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
382 відгуків
+380 (50) 359-98-55
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Интернет - магазин "Винодел"

Закваска для сиру Фета (на 6 літрів молока)

Закваска для сиру Фета (на 6 літрів молока)
  • В наявності
  • Код: 4016

31 ₴

Закваска для сиру Фета (на 6 літрів молока)
Закваска для сиру Фета (на 6 літрів молока)В наявності
31 ₴
+380 (50) 359-98-55
+380 (50) 359-98-55
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

СКЛАД:

1. Заквасочная культура для сиру "Фета" (1шт.)

2. Фермент молокосвертывающий (1шт.)

Фета ― дуже популярний і смачний сир, відноситься до м'яких сортів. Основний інгредієнт знаменитого салату "Грецький". Країна походження: Греція. Жирність від 30 до 60%. Приготувати сир Фета дуже просто навіть новачкові. В комплект входить все необхідне: закваска (культура молочнокислих бактерій FETA), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!

Рецепт сиру ФЕТА

  1. Налийте молоко в каструлю, доведіть до температури 33С. Додайте закваску, добре перемішайте і залиште на 60 хв.
  2. Если молоко остыло, нагрейте молоко до 32С, постоянно помешивая. Снимите кастрюлю с огня, добавьте сычужный фермент, предварительно растворенный в воде, и хорошо перемешайте в течение 30с.
  3. Накройте кастрюлю крышкой или полотенцем и оставьте на 40 минут.
  4. Проверьте образование сгустка. Должно быть достигнуто чистое отделение сгустка от сыворотки. Если этого еще не произошло, оставьте еще на несколько минут.
  5. Разрежьте сгусток на кубики со стороной 1,5 см. медленно мешайте в течение 20 минут. Оставьте на 10 минут, чтобы сгусток осел.
  6. Великий шумівкою перекладіть весь згусток у форму для сиру або друшляк з дрібними дірками.
  7. Залиште сир у формі на ніч при температурі 20—22С.
  8. Вийміть сир, розрізати на великі шматки і покладіть в 10% розсіл на 8-10 годин.
  9. Після цього сир краще вийняти і скласти в харчової контейнер, інакше він буде ставати м'яким і кашистым. Щоб це запобігти, в розсіл додають хлористий кальцій і контролюють кислотність.

Як приготувати 10% розсіл

Розчиніть 100гр солі (звичайної кухонної, не можна брати морську або йодовану сіль) в 1 літрі теплої води. Остудіть. Розсіл можна використовувати кілька разів. Розчин достатньо міцний! Ви можете зробити розсіл менш солоним, додавши 50-60гр солі на літр води.

Характеристики
Основні
ВиробникSacco
Країна виробникІталія
Тип дріжджівСухі
Тип закваскиДля м'якого сиру
Інформація для замовлення
  • Ціна: 31 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner