Продавець Винодел розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
249 відгуків
+380 (50) 359-98-55
+380 (67) 250-61-37
ул. Шмидта 8, Дніпро, Україна
Интернет - магазин "Винодел"

Закваска для сиру Домашній сир (на 20 літрів молока)

Закваска для сиру Домашній сир (на 20 літрів молока)
  • На складі
  • Код: 4091

66 грн

Закваска для сиру Домашній сир (на 20 літрів молока)
Закваска для сиру Домашній сир (на 20 літрів молока)На складі
66 грн
Купити
+380 (50) 359-98-55
  • +380 (67) 250-61-37
Купити
+380 (50) 359-98-55
  • +380 (67) 250-61-37
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Набір заквасок для ДОМАШНЬОГО СИРУ (на 20 літрів молока). Містить закваску в капсулах.

СКЛАД:

Закваска для сиру Домашній сир - 1шт.

Приготуйте сир самі! Це дуже просто, але Ви отримаєте відмінний натуральний продукт, який принесе задоволення і користь всій родині!

Рецепт приготування сиру
Внесення заквасочной культури:

Нагрійте молоко до температури 30°С. Можна зробити це, помістивши ємність з молоком на водяну баню. Якщо ви нагріваєте молоко на плиті, робіть це на самому маленькому вогні, добре перемішуючи.
Після того, як молоко нагріється, внесіть закваску, посипавши її на поверхню молока тонким шаром. Через 1-2 хвилини добре перемішайте. Не турбуйте молоко 10-12 годин. Протягом цього часу температура повинна залишатися якомога більш постійною. У холодну пору року можна обернути ємність з молоком в товсте ковдру або рушник. Не страшно, якщо температура впаде на кілька градусів.

Відділення сироватки:
Визначте готовність сирного згустку, Ознаки готовності: згусток трохи відділяється від стінок каструлі, над згустком можна побачити тонкий шар сироватки.

Наріжте згусток кубиками зі стороною 1,5-2 див. Після цього обережно перемішуйте кубики шумівкою протягом 10 хвилин. Вони зменшаться в розмірах і відбудеться відділення сироватки.

Повільно нагрійте сирний згусток до 45-46°C (приблизно на 1°С кожні 5 хвилин).Через 1-1,5 години сироватку потрібно видалити.

Видалення сироватки:
Відкиньте сир на друшляк. Дайте стекти сироватці протягом 30 хвилин, періодично перемішуючи.

Охолодження:
Сир тепер потрібно охолодити. Заповніть каструлю з холодною водою і опустіть сир у воду, попередньо загорнувши його в марлю. Після того, як він охолоне, потрібно знову процідити сир.
Повторіть цю процедуру ще раз, але з крижаною водою. Поставте ємність в холодильник. Витримайте сир у воді протягом 30 хвилин.

Дайте сиру добре стекти в друшляку. Тепер можна додати трохи солі за смаком. Сир готовий.

Приємного апетиту!

Характеристики
Основні
Виробник Sacco
Країна виробникІталія
Тип дріжджівСухі
Тип закваскиДля сиру
Інформація для замовлення
  • Ціна: 66 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner