Продавець Винороб розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
435 відгуків
+380 (50) 359-98-55
Дніпро, Україна

Винні дріжджі Зімасил (Zymasil), 20 г

Винні дріжджі Зімасил (Zymasil), 20 г
  • В наявності
  • Код: 7002

60 ₴

Винні дріжджі Зімасил (Zymasil), 20 г
Винні дріжджі Зімасил (Zymasil), 20 гВ наявності
60 ₴
+380 (50) 359-98-55
+380 (50) 359-98-55
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Винні дріжджі Зімасил (Zymasil), 20 г

Zymasil - активні сухі винні дріжджі. Сфера їх застосування досить широка. Вони ідеально підходять для зброджування виноградного сусла, цукрових сиропів, фруктової макухи та сусла із солоду, зокрема й для подальшої дистиляції. Ці дріжджі володіють чудовою бродильною активністю і забезпечують кінцевий напій винятковими органолептичними властивостями, що особливо важливо при виготовленні натурального і смачного вина.

Дріжджі Zymasil містять понад 30 більйонів активних дріжджових клітин в одному грамі сухих дріжджів. Завдяки цьому достатньо 20 грам сухих дріжджів на 100 л сусла для його ефективного зброджування. 
Дріжджі Zymasil зберігають свою робочу активність у досить широкому температурному діапазоні (15-30°С), показуючи високі фінальні результати.

Застосування

  1. Розвести активні сухі дріжджі Zymasil у теплій воді або суслі (не більше 35°С) у пропорції 1 до 10.
  2. Залишити на 20-30 хвилин. Після перелити в бродильну ємність. 

При зброджуванні об'ємів 100 л і більше, розброджувати дріжджі потрібно в два етапи. Спочатку виконати операцію описану вище, потім перелити дріжджі в невеликий об'єм сусла, 5-7% від загального, і після того як дріжджі почнуть активно працювати, перелити в основний об'єм сусла.

Дріжджі  Zymasil дають змогу досягти чудового результату навіть за несприятливих умов зброджування, як-от знижена температура або висока концентрація цукру.

Дозування для винних браг
• 10 г на 50 л за нормальних умов зброджування. 
• 20 г на 50 л за важких умов (низька температура, висока концентрація цукру).
Температура бродіння 15-30°С. Спиртостійкість до 14% об.

Дозування для цукрових браг
• дріжджі Zymasil 10 грам на 10 кг цукру. 
Співвідношення цукру до води 1:4. При зброджуванні чистого цукру додаткове живлення обов'язкове.

Характеристики
Основні
ВиробникБез бренда
Країна виробникШвеція
Вага20 г
Тип дріжджівСухі
Користувацькі характеристики
ЗастосуванняДля білого вина/для червоного вина/для рожевого вина
Інформація для замовлення
  • Ціна: 60 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner