Ареометр АЦ-3 0-25%
Ареометр для цукру АЦ-3 (0-25%) призначений для контролю процесу бродіння при приготуванні браги, вина або пива в домашніх умовах. Цукромір призначений для визначення показника концентрації цукру в цукровмісних розчинах. Показання відраховують за нижнім краєм меніска за температури рідини (20±2)ºС.
Для вимірювання слід опустити ареометр у цукровмісну рідину і дати йому можливість вільно плавати, не торкаючись стінок посудини.
Основні характеристики
• Шкала: 0-25%;
• Ціна поділки: 1%;
• Максимально допустима похибка: +- 0,5 % (при вимірюванні при 20°С);
• Довжина ареометра: 263 мм;
• Рекомендований об'єм циліндра для занурення ареометра не менше 250 мл.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Склоприлад |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Скло |
Інформація для замовлення
- Ціна: 270 ₴