Солод Acidulated Malt (кислий солод), EBC 2.5-12, 1кг
Солод пивоварний Acidulated Malt (кислий солод), EBC 2.5-12, 1кг
Кислий солод застосовують у невеликій кількості, щоб знизити рівень рН затору і сусла, внаслідок чого підвищують ефективність затирання, покращують бродіння, отримують світліший колір, поліпшену стабільність смаку та більш округлений смак пива.
Солод: | Аcidulated Мalt |
Колір (EBC): |
2,5 - 12 |
Частка в засипу: | не більше 5% |
Результат у готовому пиві: |
Поліпшення затирання, підвищення інтенсивності бродіння, поліпшення стабільності смаку, застосовується при жорсткій пивоварній воді |
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Weyermann |
Країна виробник | Німеччина |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1 кг |
Тип солода | Спеціальний солод |
Інформація для замовлення
- Ціна: 130 ₴/кг