Солод Acidulated Malt (кислий солод), EBC 2.5-12, 1кг

Солод пивоварний Acidulated Malt (кислий солод), EBC 2.5-12, 1кг
Кислий солод застосовують у невеликій кількості, щоб знизити рівень рН затору і сусла, внаслідок чого підвищують ефективність затирання, покращують бродіння, отримують світліший колір, поліпшену стабільність смаку та більш округлений смак пива.
| Солод: | Аcidulated Мalt |
| Колір (EBC): |
2,5 - 12 |
| Частка в засипу: | не більше 5% |
|
Результат у готовому пиві: |
Поліпшення затирання, підвищення інтенсивності бродіння, поліпшення стабільності смаку, застосовується при жорсткій пивоварній воді |
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Weyermann |
| Країна виробник | Німеччина |
| Користувальницькі характеристики | |
| Вага | 1 кг |
| Тип солода | Спеціальний солод |
Інформація для замовлення
- Ціна: 131 ₴/кг