Продавець Винороб розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
434 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 10.02).

+380 (50) 359-98-55
Дніпро, Україна

Пивна суміш Black Rock Nut Brown Ale

Пивна суміш Black Rock Nut Brown Ale
  • Немає в наявності
  • Код: 1163

1 106 ₴

Пивна суміш Black Rock Nut Brown Ale
Пивна суміш Black Rock Nut Brown AleНемає в наявності
1 106 ₴
+380 (50) 359-98-55
+380 (50) 359-98-55
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пивна суміш Black Rock Nut Brown Ale

Black Rock Nut Brown Ale - солодовий ель бурштинового кольору зі збалансованою гармонією кристалічного та чорного солоду і хмелю для створення насиченого смаку з акцентом на солоді.

Якщо хтось поцікавиться, з якого пива почати свій перший досвід пивоваріння, то варто зупиниться на сортах англійського походження. Серед яких пропонується солодовий екстракт Black Rock Nut Brown Ale, у якому виразно відчувається прекрасний солодовий смак. 

Склад пивної суміші

1. Солод:

Lager malt, Crystal malt, Black malt 

2. Хміль

Green Bullet, Pacific Gem 

3. Вода: 

Новозеландська артезіанська вода

4. Дріжджі

Основні характеристики

• IBU: 21 (ступінь гіркоти)

• SRM: 12 (інтенсивність кольору)

• ABV: 4.5%

Для приготування 23 літрів напою необхідна одна банка суміші.

Інструкція

  1. Ретельно очистіть і простерилізуйте все обладнання.
  2. Зніміть пластикову кришку і дріжджі, які знаходяться під кришкою, відкладіть убік.
  3. Поставте банку в гарячу воду на 10 хвилин, щоб вміст розм'якшився.
  4. Розчиніть вміст банки та 1 кг цукру у двох літрах води. Потім додайте 17 літрів холодної води. Ретельно перемішайте. Для отримання солодового смаку замість цукру можна використати банку солодового екстракту Black Rock Ultralight.
  5. Додайте приблизно 2,5 літра холодної або гарячої води, щоб отримати кінцеву температуру від 18 –28°C. Кінцевий об'єм 23 літри.

  6. Посипте дріжджі на поверхню рідини і встановіть кришку на ферментатор з повітряним затвором (наполовину заповніть повітряний затвор охолодженою кип'яченою водою).

  7. Тримайте брагу при температурі 18 – 28 °C.

  8. Ферментація завершиться через 4  – 7 днів (приблизно).

  9. Розлив: стерилізуйте пляшки і покладіть одну округлу чайну ложку сахарози.

  10. Закрийте і зберігайте у вертикальному положенні щонайменше 2 тижні. Пиво може бути розлито у пляшки об'ємом 750 мл і наповнене до 50 мм від верхньої межі через два тижні, але буде продовжувати покращуватися з віком до 6 місяців.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникBlack Rock
Країна виробникНова Зеландія
Вага1700 г
Користувацькі характеристики
Об'ємна 23 л л
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 106 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner