Продавець Винороб розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
430 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (50) 359-98-55
Дніпро, Україна

Пивна суміш Black Rock Colonial Lager

Пивна суміш Black Rock Colonial Lager
  • Немає в наявності
  • Код: 1162

1 013 ₴

Пивна суміш Black Rock Colonial Lager
Пивна суміш Black Rock Colonial LagerНемає в наявності
1 013 ₴
+380 (50) 359-98-55
+380 (50) 359-98-55
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пивна суміш Black Rock Colonial Lager

Black Rock Colonial Lager - це світлий лагер, який легко п'ється і має низьку гіркоту - ідеальний для втамування спраги в сонячний день. 

Для більшої густоти, кольору та солодового смаку використовуйте 1,7 кг екстракту неохмеленого солоду Black Rock Ultralight замість цукру.

Склад пивної суміші

1. Солод:

Lager malt

2. Хміль: 

Green Bullet, Pacific Gem 

3. Вода: 

Новозеландська артезіанська вода

4. Дріжджі

Основні характеристики

• IBU: 8 (ступінь гіркоти)

• SRM: 3 (інтенсивність кольору)

• ABV: 4.5%

Для приготування 23 літрів напою необхідна одна банка суміші.

Інструкція

  1. Ретельно очистіть і простерилізуйте все обладнання.
  2. Зніміть пластикову кришку і дріжджі, які знаходяться під кришкою, відкладіть убік.
  3. Поставте банку в гарячу воду на 10 хвилин, щоб вміст розм'якшився.
  4. Розчиніть вміст банки та 1 кг цукру у двох літрах води. Потім додайте 17 літрів холодної води. Ретельно перемішайте. Для отримання солодового смаку замість цукру можна використати банку солодового екстракту Black Rock Ultralight.
  5. Додайте приблизно 2,5 літра холодної або гарячої води, щоб отримати кінцеву температуру від 18 –28°C. Кінцевий об'єм 23 літри.
  6. Посипте дріжджі на поверхню рідини і встановіть кришку на ферментатор з повітряним затвором (наполовину заповніть повітряний затвор охолодженою кип'яченою водою).
  7. Тримайте брагу при температурі 18 – 28 °C.
  8. Ферментація завершиться через 4  – 7 днів (приблизно).
  9. Розлив: стерилізуйте пляшки і покладіть одну округлу чайну ложку сахарози (звичайної столової) на 750 мл пляшку і заповніть її з точністю до 50 мм від верху.
  10. Закрийте і зберігайте у вертикальному положенні щонайменше 2 тижні. Пиво можна вживати через два тижні, але воно буде продовжувати покращуватися з віком до 6 місяців
Характеристики
Основні атрибути
ВиробникBlack Rock
Країна виробникНова Зеландія
Вага1700 г
Користувацькі характеристики
Об'ємна 23 л л
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 013 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner