Дубова тріска на 10 літрів напою (Середній випал)
Традиційно вина і коньяки витримуються в дубових бочках. Саме деревина бочки забарвлює і надає характерного аромату знаменитим на весь світ напоям: віскі, рому, текілі, коньяку, фруктовому бренді, чачі.
А чи знаєте ви, що бочку можна з успіхом замінити на альтернативний, екологічно чистий варіант, який дає той самий ефект? Це дубова тріска (інша назва дубові чіпси).
Витримувати в бочках вино і коньяк - чудова традиційна технологія. Щоправда, вона потребує місця і певного розташування, оскільки необхідно дотримуватися температурного і вологісного режиму. Саме тому французи тримають винні бочки в темних підвалах, а коньячні - у складах над землею поблизу річок.
Тому сучасні винороби та коньячні гурмани вдаються до хитрого трюку. Наприклад, температурний і вологісний режим вони регулюють штучно.
А для бродіння та витримки використовують ту тару, яка є в наявності, але додають у напій дубову тріску або, як її ще називають професіонали, дубові чіпси. Це дає змогу наситити напій тими ж унікальними деревними властивостями.
Дубова тріска для коньяку і вина буває різного випалу (як і бочки). Кожен рівень випалу привносить свої ноти в напій:
Середній випал характеризується яскравим ароматом ванілі, мигдалю, кокоса, прянощів і карамелі.
Основні характеристики:
• Тип: тріска
• Випал: середнього ступеня випалу
• Розмір: дрібний
• Порода дерева: дуб
• Упаковка: пакет
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | США |
Вага | 0.03 кг |
Матеріал | Дерево |
Користувацькі характеристики | |
Різновид випалювання | Середній запал |
- Ціна: 30 ₴