Солод для дистиляції Distilling Barley, EBC 3-5, 1 кг

Солод для дистиляції Distilling Barley, EBC 3-5, 1 кг
Distilling Barley - це базовий солод, спеціально розроблений для виробництва дистилятів, таких як віскі. Він виготовляється з якісного ячменю і має високий вміст ферментів та екстракту, що робить його ідеальним для використання в дистиляції.
Distilling Barley характеризується високим рівнем ферментативної активності, що забезпечує ефективний розклад крохмалю на ферментовані цукри, а також оптимальним вмістом екстракту, який сприяє отриманню високої концентрації сусла. Завдяки м'якому й нейтральному смаковому профілю цей солод дозволяє повною мірою розкрити нюанси дистиляції.
Використовується у виробництві дистилятів, включаючи шотландський та ірландський віскі, зернові спирти й інші алкогольні напої.
Солод: | Distilling Barley |
Колір (EBC): |
2,5 – 4,5 |
Частка в засипу: | до 100 % |
Результат у готовому напою: |
Чистий смак і аромат, висока якість спирту з мінімальними домішками та збалансована текстура дистиляту. |
Основні | |
---|---|
Виробник | Weyermann |
Країна виробник | Німеччина |
Користувальницькі характеристики | |
Тип солода | Базовий солод/солод для віскі |
- Ціна: 90 ₴/кг