Закваска для сиру Сент-Мор-де-Турен
Сент Мор де Турен - один із представників знаменитої плеяди французьких козячих сирів долини Луари. Батьківщина сиру - провінція Турень, знаменита своїми розкішними садами, королівськими замками, виноградниками і багатими кулінарними традиціями.
Цей м'який сир має вигляд невеликого полінця, нанизаного на житню соломинку і вкритого синювато-сірою скоринкою пухнастої плісняви, що з часом зморщується. Сирна м'якоть - дуже ніжна, за смаком - солонувато-кислувата з горіховою ноткою.
Склад Закваски:
- Заквасочна культура для сиру "Сент-Мор-де-Турен".
- Фермент молокозсідальний.
- Культура цвілі Geotrichum candidum.
- Культура цвілі Penicillium candidum.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) | Пліснява (шт) |
---|---|---|---|
на 10 літрів | 1 | 1 | 2 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для сирів із пліснявою |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 10 л |
Фермент у комплекті | Да |
- Ціна: 114 ₴