Закваска для сиру Ярлсберг
Ярлсберг - це норвезький сир у швейцарському стилі. Сир містить певну кількість великих вічок правильної форми і за смаковими характеристиками дуже схожий на Емменталь, проте смак його солодший і сильніший.
Ярлсберг - пластичний напівм'який сир із пастеризованого коров'ячого молока, який дуже добре плавиться. Найкраще коров'яче молоко збирають по всій Норвегії для виробництва цього сиру. Його можна використовувати в різних стравах, у класичному сирному фондю в поєднанні з Грюйєром, а також на сирній тарілці та як бутербродний сир.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 10 літрів | 1 | 1 |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для твердого сиру |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 10 л |
Фермент у комплекті | Да |
Інформація для замовлення
- Ціна: 55,20 ₴