Антимікробний агент Nissen-S
Нізин - натуральний захисний агент для молочної промисловості, є продуктом життєдіяльності молочнокислих бактерій Streptococcus lactis. Широко застосовується в усьому світі з 1950 року. Дозволений як харчова добавка (Е234) і визнаний нешкідливим для здоров'я завдяки природному походженню.
Ефективно пригнічує розвиток шкідливих бактерій у харчових продуктах: клостридій, золотистого стафілокока, лістерій тощо. Є природним природним консервантом. Запобігає спучуванню твердого сиру під час визрівання. Зберігає продукти і подовжує термін їх реалізації. Незамінний для приготування плавлених сирів із тривалим терміном зберігання. Стійкий до високих температур.
Норми внесення:
• плавлений сир: 0,1 г на 1 кг продукту.
• твердий сир: 0,1 г на 20 л молока
• одна капсула розрахована на 100 літрів молока (для твердих сирів) або на 0,5 кг плавленого сиру.
Спосіб застосування:
- Розчинити вміст упаковки в холодній кип'яченій воді.
- Для твердого сиру: влити в молоко до внесення закваски.
- Для плавленого сиру: влити в сирну масу до плавлення.
Упаковка містить: 10 капсул.
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Нідерланди |
Склад | Е234 |
- Ціна: 38 ₴