Куркума, 20 г
Куркума - натуральний барвник і спеція для сиру, надає пікантного гіркувато-гострого присмаку твердим і м'яким сирам на додаток до насиченого жовтого кольору. Для забарвлення в жовтий колір 3 літрів молока достатньо 5 грам (1 чайна ложка) сухої меленої куркуми.
Куркума, корисні властивості якої незаперечні, містить у своєму складі вітаміни К, В, В1, В3, В2, С і мікроелементи: кальцій, залізо, фосфор і йод. Але оскільки містяться вони в мікродозах (приміром, у 100 грамах куркуми міститься лише 0,15 мг вітаміну В1), то говорити про значущість цих елементів у щіпці приправи, яку додають у їжу, не має сенсу. Однак у складі куркуми є компоненти, які навіть у мікроскопічних кількостях чинять на організм людини зцілювальний вплив.
Основні характеристики:
• Зовнішній вигляд: сипучий порошок.
• Смак: пряний.
• Вага: 20 г.
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Україна |
Вага | 20 г |
Тип спецій | Куркума |
- Ціна: 10 ₴