Закваска для сиру Антимікробна
Антимікробна закваска на основі лактобактерій (Lactobacillus plantarum) призначена для захисту твердих сирів під час визрівання.
Блокує розвиток плісняви, грибків та іншої небажаної мікрофлори. Містить тільки чисті культури молочнокислих лактобактерій.
Антимікробний ефект досягається природним способом без антибіотиків та інших хімічних добавок. Широко використовується в молочній промисловості, де дотримується контроль якості та відповідність міжнародним нормам ISO.
Спосіб застосування:
Під час приготування сиру додати антимікробну закваску в тепле молоко одночасно з основною закваскою.
Об'єм молока | Закваска |
---|---|
на 100 літрів | 10шт х 10л |
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для твердого сиру |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 100 л |
- Ціна: 176 ₴