Закваска для сиру Маасдам
Маасдам — голландський напівтвердий сир швейцарського стилю в основному з коров'ячого та іноді з козячого молока. Для сиру Маасдам характерні великі дірки та солодкаво-горіховий смак. Третій за популярністю голландський сир після Гауди та Едаму.
Маасдам має м'яку та пластичну консистенцію жовтого кольору, ніжний, солодкаво-горіховий смак, завдяки бактеріям, які додаються під час його виробництва. Сир має жовту шкірку, покриту воском.
Сир Маасдам використовують для приготування сандвічів і закусок, а також різних страв, соусів і десертів. Найкраще смакує із десертним та плодовим вином.
Об'єм молока | Закваска (шт) | Фермент (шт) |
---|---|---|
на 100 літрів | 1 | немає в комплекті |
Рецепт приготування сиру можна подивитися в розділі сайту "Рецепти сирів".
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для твердого сиру |
Користувацькі характеристики | |
Об'єм молока | На 100 л |
Фермент у комплекті | Немає |
Інформація для замовлення
- Ціна: 375,90 ₴