Продавець Винороб розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
430 відгуків
+380 (50) 359-98-55
Дніпро, Україна

Бактерії Lallemand Helveticus Pitch (фасовані), 10 г

Бактерії Lallemand Helveticus Pitch (фасовані), 10 г
  • Немає в наявності
  • Код: 16176

70 ₴

Бактерії Lallemand Helveticus Pitch (фасовані), 10 г
Бактерії Lallemand Helveticus Pitch (фасовані), 10 гНемає в наявності
70 ₴
+380 (50) 359-98-55
+380 (50) 359-98-55
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Бактерії Lallemand Helveticus Pitch (фасовані), 10 г

WildBrew Helveticus Pitch - це високоефективна молочнокисла бактерія високого ступеня очищення, спеціально відібрана для виробництва широкого спектра кислих сортів пива.

WildBrew Helveticus Pitch створює інтенсивний і різкий цитрусовий смаковий профіль, характерний як для традиційних, так і для сучасних стилів кислого пива. За інокуляції за оптимальної температури і правильних умов він являє собою потужний, безпечний і простий спосіб роботи з бактеріями для різних технологій квашення пива.

Крім видатних характеристик, WildBrew Helveticus Pitch здатна забезпечити пивоварам стабільні результати. Стилі пива, звареного з використанням цієї бактерії, включають, зокрема, Berliner Weisse, Gose, lambic-style, American Wild і Sour IPA.

Аромат: сильний цитрусовий, терпкий, з інтенсивною кислинкою.

Інструкція із застосування:

  1. Відкрийте пакетик і додайте WildBrew Helveticus Pitch безпосередньо в неохмелене сусло з розрахунку 10 г / чл (1 г / 10 л) при температурі 38-45 ° C .
  2. Для кращого розподілу регідратуйте WildBrew Helveticus Pitch у суміші неохмеленого сусла та води (50/50) у 10 разів більшій за вагу інокуляції за температури 30°C +/- 5°C.
  3. Слідкуйте за зниженням pH і регулярно проводьте тести.

Пивоварні властивості:

В умовах стандартного сусла Lallemand бактерія WildBrew Helveticus Pitch демонструє:

Швидке зниження pH, яке може бути завершене протягом 1-2 днів (зазвичай протягом 24-36 годин).

Високе виробництво молочної кислоти і низьке виробництво оцтової кислоти.

Аромат і смак цитрусовий і терпкий з відтінком фруктів.

Оптимальний діапазон температур для WildBrew Helveticus Pitch під час виробництва кислих сортів пива становить від 38°C до 45°C.

Швидкість скисання, час бродіння і зниження pH залежать від щільності інокуляції, роботи з бактеріями, температури бродіння і поживної якості сусла.

Зберігання:

Зберігати в сухому і прохолодному місці. Після розкриття, пакет має бути щільно закритий і зберігатися при 4°С.

Характеристики
Основні
ВиробникLallemand
Країна виробникАвстрія
Вага10 г
Користувацькі характеристики
ПризначенняБактерії
Інформація для замовлення
  • Ціна: 70 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner