Кукурудзяно-солодовий екстракт КСЕ
Кукурудзяно-солодовий екстракт - натуральний продукт, що має високу поживну та біологічну цінність. Він використовується як джерело природних барвників і солодових ароматизаторів.
Призначення
Солодовий екстракт із кукурудзи - це інгредієнт, який можна використовувати під час виробництва бурбона для надання йому особливого смаку й аромату. Цей інгредієнт зазвичай використовується в поєднанні з іншими зерновими інгредієнтами, такими як ячмінь, жито і пшениця. КСЕ застосовується в пивоварні для повного або часткового заміщення солоду.
Органолептичні показники
• Зовнішній вигляд: в'язка, густа рідина без сторонніх домішок, не властивих цьому продукту.
• Колір: коричневий.
Склад
Кукурудза, солод пивоварний ячмінний світлий, вода.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Drink it! |
| Країна виробник | Україна |
| Вага | 1200 г |
| Користувальницькі характеристики | |
| Солодові екстракти | Кукурудзяно-солодовий екстракт |
- Ціна: 219 ₴
