Продавець Винороб розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
421 відгук

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 06.12).

+380 (50) 359-98-55
Дніпро, Україна

Пивний екстракт UK BREW Stout на 23 літри

Пивний екстракт UK BREW Stout на 23 літри
влево
  • Пивний екстракт UK BREW Stout на 23 літри, фото 3
вправо
  • Немає в наявності
  • Код: 1137

1 030 ₴

Пивний екстракт UK BREW Stout на 23 літри
Пивний екстракт UK BREW Stout на 23 літриНемає в наявності
1 030 ₴
+380 (50) 359-98-55
+380 (50) 359-98-55
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пивний екстракт UK BREW Stout на 23 літри

Пивний екстракт має вагу 1,6 кг і призначений для приготування 23 літрів напою без додаткових зусиль. 

Інструкція з використання:

  1. Очистіть і простерилізуйте все обладнання за допомогою домашнього миючого засобу/стерилізатора.
  2. Зніміть пакетик з дріжджами знизу упаковки, потім помістіть пакет у гарячу воду на 15 хвилин.
  3. Розчинити 1 кг цукру в 2-3 л гарячої води. Додайте у ферментер.
  4. Вилийте солодовий екстракт у ферментер, промийте гарячою водою мішок і також додайте у ферментер.
  5. Наповніть ферментер до 23 л, використовуючи суміш гарячої та холодної води, щоб кінцева температура була 20-25°C. Добре перемішайте і додайте дріжджі.
  6. Встановіть гідрозатвор, заповнений водою, на ферментер і залиште на 10 днів за температури 20-25°С. Помістіть ферментер у безпечне місце на випадок витоку.
  7. Через 10 днів перевірте показання гідрометра. Якщо 1009 або менше, переходьте до розливу/кеггування. Якщо вище 1009, почекайте ще кілька днів.

Інструкції з розливу в кеги та бочки:

• Перелийте пиво в стерилізований кег або бочку.

• Додайте 85 г цукру, поставте в тепле місце на два тижні, потім перенесіть у більш прохолодне місце для врегулювання осаду.

Інструкції з розливу в пляшки:

• Використовуйте тільки добре очищені та стерилізовані пляшки, відповідні пивні пляшки з відкидною кришкою або кронен-пробкою, або ПЕТ-пляшки з кришками, що загвинчуються. 

• Додайте чайну ложку цукру на пляшку об'ємом 500 мл і закрийте. 

• Залиште в теплі на два тижні, потім перенесіть у прохолодне місце для врегулювання осаду.

Інгредієнти:

• солодовий і ячмінний екстракт;
• інвертний цукор;
• екстракт хмелю;
• сухі пивні дріжджі.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникHambleton Bard
Країна виробникВеликобританія
Вага1600 г
Користувацькі характеристики
Об'ємна 23 л л
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 030 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner