Продавець Винороб розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
402 відгуків
+380 (50) 359-98-55
Дніпро, Україна

Турбо-дріжджі Alcotec 24 Turbo Classic, 175 г

Турбо-дріжджі Alcotec 24 Turbo Classic, 175 г
влево
  • Турбо-дріжджі Alcotec 24 Turbo Classic, 175 г, фото 2
вправо
  • Немає в наявності
  • Код: 7011

196 ₴

Турбо-дріжджі Alcotec 24 Turbo Classic, 175 г
Турбо-дріжджі Alcotec 24 Turbo Classic, 175 гНемає в наявності
196 ₴
+380 (50) 359-98-55
+380 (50) 359-98-55
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Турбо-дріжджі Alcotec 24 Turbo Classic, 175 г

Сухі турбо дріжджі Turbo Classic 24 це високоякісні дріжджі від європейського виробника, які мають багато переваг, що дозволяє приготувати якісний дистилят за 24 години.

Сухі турбо дріжджі Turbo Classic 24 не вимагають особливих умов і зусиль. Вони надзвичайно добре реагують на зміни температури та зовнішні зміни. Незважаючи на те, що оптимальна температура для активації дріжджів 25 градусів, Turbo Classic 24 нормально працюють і при 35°С.

Залежно від того, на який результат ви розраховуєте, ви можете регулювати співвідношення цукру та температури, при якій буде відбуватися бродіння:

• 6 кілограмів цукру - протягом 24 години до 14% при температурі 20-35 °С;

• 7 кілограмів цукру - протягом 2 днів до 17%  при температурі 20-30 °С;

• 8 кілограмів цукру - протягом 4 днів до 20%  при температурі 20-27 градусів °С;

• 9 кілограмів цукру - протягом 7-10 днів до 21%  при температурі 18-24 °С.

Слідкуйте за вашою закваскою, залежно від якості компонентів, процес бродіння може припинитися раніше, але, можливо, бродіння не припиниться і на 10-й день.

Застосування

  1. Налийте в ферментаційну ємність 21 л води температурою до 35°C. Ретельно розчиніть в ній 6 кг цукру. Потім всипте в одержаний розчин вміст пакетика Turbo Yeast Classic 24.
  2. Процес ферментації має відбуватися при температурі 20-30°C, бажано при 25°C. Через 24 години цукрове сусло готово.

Склад

Дріжджі, поживні речовини, вітаміни і мікроелементи.

Характеристики

• Оптимальна температура бродіння: 20-30°C.

• Ідеальна температура бродіння: 25 °C.

• Міцність: до 21 %.

• Тривалість процесу бродіння: 1-10 днів.

Вага: 175 грам.

• Форма: сухі.

Характеристики
Основні
ВиробникAlcotec
Країна виробникВеликобританія
Вага175 г
Тип дріжджівСухі
Інформація для замовлення
  • Ціна: 196 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner