Набір спецій Hot Rod для джина Український
Набір спецій Hot Rod для джина Український
Набір розрахований на отримання 12-15 л джину методом парової інфузії або 5-8 л джину методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.
Цей джин, виготовлений за класичною рецептурою з додаванням традиційних українських компонентів (квіти чорнобривців, квіти ромашки та гіркий червоний перець). Ця суміш має характерні нотки квітів ромашки та чорнобривця. В ароматі вершково-апельсинові домінуючі нотки квітів чорнобривців. Мʼякі цитрусові тони розкриваються на тлі ялівцю. Суміш закінчується стійкими квітковими відтінками та пряною гостротою перцю.
Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-корзини (рекомендується). На все вам знадобиться:
• 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%
• набір спецій для Джина
• джин-корзина
Приготування джина Український
- Подрібнюємо спеції в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.
- Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-корзину.
- Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.
- Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.
- У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-корзині. Не допускайте переливу флегми назад в куб. Зливайте вміст джин-корзини в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу. Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.
- Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найбільш гіркі ефірні масла ялівцю.
- Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%.
- Надлишок хвостів буде приводити до помутніння джина при розведенні.
- Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.
- Готовий напій повинен відпочити тиждень.
Склад: ялівець, коріандр, апельсина цедр, вишня сушена, дягіль корінь, кориця, солодка (лакриця), чорнобривці, іриса корінь, лимона цедра, перець гіркий стручковий, мускатний горіх (мелений), кардамон зелений, гвоздика, ромашка, розмарин, лавровий лист
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Вага | 250 г |
Користувацькі характеристики | |
Напій | Джин |
Обсяг готового продукту | 5-15 л |
- Ціна: 523 ₴