Целюлаза
Целюлаза - ферментний препарат комплексної целюлолітичної дії. Рекомендовано при виробництві спирту для переробки зерна з високим вмістом клітковини (пшениця, ячмінь).
Застосування целюлази покращує доступність зерен крохмалю для глюкаваморину, прискорюючи процес перетворення комплексних сполук, що містяться в сировині. Зменшує в'язкість замісів, збільшує вихід спиртової сировини на 5-15%.
Застосування
При виробництві спирту целюлазу додають у розріджену масу.
Оптимальний робочий діапазон температур 50-65 °C. Можливо вводити целюлазу разом із глюкавамарином у процесі оцукрювання.
Дозування
1 г на 10 кг крохмалю.
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 35 ₴