Солод житній ферментований для квасу та випічки преміум, 500 г
Солод житній ферментований для квасу та випічки преміум, 500 г
Житній солод виготовляється з жита в процесі солодовенного виробництва, який включає в себе використання природних процесів у зерні. Виробництво житнього солоду складається з таких стадій: підготовка зерна жита, замочування, пророщування, ферментація (томління), сушіння, розмелювання та зберігання.
Барабанна технологія дає змогу виробляти більш якісний солод, ніж солод, виготовлений ящиковим способом. У барабані легше регулювати температурний режим, солод краще перемішується, волога і тепло розподіляються рівномірно, завдяки чому колір і аромат накопичуються більш інтенсивно. Ворошіння зерна досягається обертанням самих барабанів, зерно ворушиться і не травмується.
Солод житній використовуюсь для:
- хлібопечення;
- концентрату квасного сусла;
- солодових екстрактів і поліпшувачів;
- темних сортів пива;
- безалкогольних напоїв;
- дитячого та дієтичного харчування;
- фармацевтичних препаратів;
- виробництва дріжджів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 500 г |
Тип солода | Солод для квасу та випічки |
- Ціна: 71 ₴