Набір спецій Hot Rod для горілки Гданське Татарське зілля
влевовправо
Набір спецій Hot Rod для горілки Гданське Татарське зілля
Адам Міцкевич неодноразово згадує у віршах так звану «гданську горілку» - в «Пані Тадеуші», наприклад, її п'ють після полювання на ведмедя. Це не просто горілка, а настоянка на коріннях і травах, що вироблялася голандцями що жили в старовинному місті Гданськ.
Аїр в народі називають ангельської травою, татарським зіллям, сабельником від цього і пішла назва.
Рецепт горілки Гданська Татарське Зілля
- Спеції з набору засипати в ємність і залити 3.6 л алкоголю міцністю 40%.
- Настоювати 10 діб в теплому темному місці.
- Відфільтрувати та розбавити настій до міцності 30%.
- Перегнати настій до міцності 45-50% у струмені.
- Отриманий продукт розбавити водою до міцності 40%.
- Для пом’якшення додати столову ложку цукру (краще у формі сиропу).
- Після 2-3 діб відпочинку напій буде готовий.
Склад: аір корень, девясил, шерманський ірис, імбірь, кардамон, цедра апельсина, цедра лимона, дягиль корень, тмин, роза бутони
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Hot Rod Distiller International |
Країна виробник | Україна |
Вага | 130 г |
Користувацькі характеристики | |
Напій | Горілка |
Обсяг готового продукту | 3 л |
Інформація для замовлення
- Ціна: 307 ₴