Антоцианін на 10 л
Антоціанін використовується великою кількістю виробників вин. Найважливіші причини використання барвника такі:
- Найчастіша причина використання барвника Антоцианін - це підфарбовування вина до потрібного кольору. Найчастіше виробники натуральних вин не завжди можуть домогтися необхідного кольору червоних вин, маючи лише виноград, тому більшість вин підфарбовані саме цим барвником Антоцианін.
- Антоцианін для вина має бактерицидну властивість, він нейтралізує різні натуральні бактерії виноградного вина. Ефект Антоцианіну полягає в тому, що натуральне червоне вино набагато довше не псується при тривалому зберіганні.
- Антоцианін надає певної терпкості та легкої кислинки вину, що також пояснює його популярність серед багатьох виробників вин. Таким чином, за допомогою Антоцианіну можна зробити напій, ідентичний вину з не виноградної сировини.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Etol |
Країна виробник | Словенія |
Об`єм | 10 мл |
Користувацькі характеристики | |
Обсяг готового продукту | 10 л |
Інформація для замовлення
- Ціна: 60 ₴