Продавець Винодел розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
249 відгуків
+380 (50) 359-98-55
+380 (67) 250-61-37
ул. Шмидта 8, Дніпро, Україна
Интернет - магазин "Винодел"

Глюкаваморин, фермент для зернової браги

Глюкаваморин, фермент для зернової браги
  • На складі
  • Код: 7023

78 грн

Глюкаваморин, фермент для зернової браги
Глюкаваморин, фермент для зернової брагиНа складі
78 грн
Купити
+380 (50) 359-98-55
  • +380 (67) 250-61-37
Купити
+380 (50) 359-98-55
  • +380 (67) 250-61-37
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Фермент Глюкаваоморин


 Глюкоамілаза – це препарат бактеріального походження. Його ферментативна активність становить не менше 500 од. AMG/р. Даний фермент застосовують для оцукрювання крохмалю, спочатку розріджують ферментом альфа-амілази. Дозування додається в заміс після стадії розрідження. Температура при якої відбувається найбільший ефект від препарату становить 55-62 С. При цьому необхідно стежити за температурним режимом, що він не не перевищував 64С. Так як процесс активності різко знижується. Збалансоване дозування глюкоамілази при заявленій температурі відповідає 0,7 грам препарату на 1 кілограм крохмалю. У момент роботи з ферментом необхідно виключити потрапляння аерозолі в дихальні шляхи, що не допускати алергенної реакції. Препарат не токсичний і нешкідливий. Рекомендована температура зберігання становить від +4С до +8С. У даному випадку зберігання препарату після року зберігання зберігання активність гарантовано не знизиться більше на 10%. Відчинення препарату не надає впливу на термін зберігання.

Характеристики
Основні
Вага100 г
Виробник Доктор Градус
Країна виробникНімеччина
Інформація для замовлення
  • Ціна: 78 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner