Глюкаваморин (Глюкоамілаза)

Фермент глюкавакоморин
Глюкоамілаза - це препарат бактеріального походження. Його ферментативна активність становить не менше 500 од. AMG/г.
Цей фермент застосовують для оцукрення крохмалю, який спочатку розріджують ферментом альфа-амілази. Дозування додається в заміс після стадії розрідження. Температура за якої відбувається найбільший ефект від препарату становить 55-62°C.
Процес активності глюкоамілази проявляється при підвищеній температурі. При цьому необхідно стежити за температурним режимом, що б він не перевищував 64°C, оскільки процес активності різко знижується. Збалансоване дозування глюкоамілази при заявленій температурі відповідає 0,7 грам препарату на 1 кілограм крохмалю.
У момент роботи з ферментом необхідно уникати потрапляння аерозолю в дихальні шляхи, щоб не допустити алергенної реакції. Препарат не токсичний і нешкідливий.
Рекомендована температура зберігання становить від +4°C до +8°C. В даному випадку після року зберігання активність гарантовано не знизиться більш ніж на 10%. Розкриття препарату не впливає на термін зберігання.
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Виробник | Доктор Градус |
Країна виробник | Німеччина |
- Ціна: 92 ₴