Продавець Винодел розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
347 відгуків
+380 (50) 359-98-55
+380 (67) 250-61-37
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Интернет - магазин "Винодел"

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена у найближчий робочий день.

Дистилятор Moonshine Start c баком 14 літрів

Дистилятор Moonshine Start c баком 14 літрів
влево
  • Дистилятор Moonshine Start c баком 14 літрів, фото 2
  • Дистилятор Moonshine Start c баком 14 літрів, фото 3
  • Дистилятор Moonshine Start c баком 14 літрів, фото 4
  • Дистилятор Moonshine Start c баком 14 літрів, фото 5
  • Дистилятор Moonshine Start c баком 14 літрів, фото 6
вправо
  • В наявності
  • Код: 01114

7 308 

Дистилятор Moonshine Start c баком 14 літрів
Дистилятор Moonshine Start c баком 14 літрівВ наявності
7 308 
+380 (50) 359-98-55
  • +380 (67) 250-61-37
+380 (50) 359-98-55
  • +380 (67) 250-61-37
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Апарат Start - це стартове рішення для початківця винокура. Невеликі габарити, компактність і зручність у використанні – ось головні атрибути, які залучають новачків до купівлі цього апарату.

Багато винокури мають в арсеналі дві, три і навіть чотири колони різних конфігурацій. Але на старті Ваших експериментів апарат Start - відмінний вибір.Чи вистачить потужності, щоб насолоджуватися улюбленими напоями домашнього виробництва? Ми відповість - однозначно вистачить. Але якщо з часом Вам захочеться придбати апарат більшої продуктивності, Вам не потрібно купувати цілий комплект. Наші баки підходять до всіх колон виробництва нашого заводи. Докупивши нову колону Ви з легкістю встановіть її на нашому кубі.

Технічні характеристики процесу:

  • швидкість отримання дистиляту (без дефлегмации) – 2 л/год;
  • швидкість отримання питного дистиляту (з дефлегмацией) – 1 л/год;
  • фортеця дистиляту - 90º;
  • рекомендований витрата води - 30-35 л/год;
  • максимальна пропускна здатність води (при 3 бар) дефлегматор – 80 л/год;
  • максимальна пропускна здатність води (при 3 бар) холодильник – 90 л/год;
  • рекомендована потужність джерела нагріву - 1.5 кВт;
  • гранична перероблялася потужність дефлегматора - 1.5 кВт;
  • гранична перероблялася потужність холодильника - 2 кВт.

Технічні характеристики вироби:

  • висота апарату - 705 мм;
  • висота колони - 470 мм;
  • довжина царги - 200 мм;
  • довжина холодильника - 265 мм;
  • довжина дефлегматора - 140 мм;
  • товщина стінок колони - 1,5 мм;
  • діаметр дефлегматора - 40 мм;
  • діаметр холодильника - 25 мм;
  • діаметр зміцнює колони (царги) - 32 мм;
  • висота куба (без фланця) - 200 мм;
  • висота фланця - 35 мм;
  • діаметр куба - 330 мм;
  • діаметр горловини - 130 мм;
  • товщина дна куба - 1,5 мм;
  • товщина кришки куба - 1,2 мм;
  • товщина стінок куба - 1 мм;
  • діаметр підключення фланця до кубу (по центрах отворів) - 158 мм;
  • діаметр підключення колони до фланця (по центрах отворів) - 82 мм;
  • матеріал виготовлення - дзеркальна нержавіюча сталь aisi 304;
  • матеріал прокладок, трубок - харчової медичний силікон.

Основні вузли апарату Start:

а. вузол підключення колони до ємності;

б. вузол підключення холодної води;

ст. вузол зливу гарячої води;

р. вузол для термометра;

д. вузол зливу дистиляту;

е. вузол гільзи термометра в баку;

е. вузол зливу з бака;

ж. вузол підключення клапана безпеки;

з. вузол горловини бака;

в. вузол підключення тена (при додатковій комплектації).

Пристрій і принцип роботи дистилятора Start:

1. Апарат Start, що працює за принципом зміни стану рідини, для кінцевої конденсації парів, з використання прямоточною системи охолодження.

2. Сировина заливається в куб, ємність. Апарат з'єднати з ємністю, підключити до водопроводу і встановити на джерело нагріву.

3. При нагріванні сировини, пари піднімаються по вертикальній царге, де зміцнюються і фільтруються від шкідливих домішок насадками Панченкова.

4. При температурі вгорі колони 78,3-78,5 ° С (оптимальна робоча температура в колоні), олії та шкідливі домішки конденсуються, стікають назад у куб, а очищений продукт, у вигляді пара, потрапляє в прямоточний теплообмінник-холодильник, в якому конденсується, і виходять через трубку відбору, у вигляді дистиляту.

5. У процесі дистиляції - відділення "голів", "тіла" і "хвостів", розраховуються по таблиці з урахуванням кількості і міцності вихідної сировини.

Наше завдання ділитися досвідом!

Що ж таке дистиляція з технічної сторони, і чому ми отримаємо ці заповітні краплі чистого продукту? Все дуже просто, але також абсолютно! Як ми знаємо зі шкільної програми фізики, вода (рідина) може перебувати в трьох станах – твердому, рідкому і газоподібному.

Дистиляція – це багаторазовий перехід сировини в двох станах – газоподібному і рідкому. Тобто процес зводиться до пере конденсації, поділ та відборі рідини в обмеженому обсязі (в нашому випадку колоні дистилятора), під впливом різних температур (далі-t). І саме t відіграє тут важливу роль. Точка кипіння різних рідин, розчинів, кислот, абсолютно різна – оцтові альдегіди закипають при t 21 ºC, метиловий спирт при t 65 ºC, вода при t 100 ºC, а наш розчин містить воду, спирти, ефіри, кислоти, альдегіди. Наше завдання їх розділити, отримати саме ту фракцію, ту складову, якої в загальному обсязі дістілліруемой рідини може міститися до 21%. І саме від нас залежить правильне виставлення t режимів – комбінацією джерела нагрівання та подачі води, а іншу роботу дистилятор зробить сам. Завдяки утриманню t в потрібних межах, ми і конденсируем потрібну рідину, що було неможливо зробити на старих дистилляторах, де t не контролювалася, та й просто не враховувалася як головний аспект чистого продукту. Один охолоджувальний елемент і відсутність регуляторів подачі охолоджувача, в старих приладах, не дозволяв домогтися потрібного ефекту, а погана герметичність додавала свою нотку «вонючести».

Прямоточна система охолодження не так ефективна, як кожухо-трубна, але, на великих колонах, вона забезпечить прекрасну циркуляцію охолоджуючої рідини. Кульові крани - регулятори потоку води, забезпечать дозоване охолодження. Цифрові термометри дадуть можливість контролювати потрібну t, а герметичність системи не дасть проривів парів, а слідчо не приємного запаху в готовий продукт. Ми маємо повний контроль системи – t і охолоджувача, можемо виставляти швидкість відбору, розділяти і відбирати потрібні і не потрібні фракції в сировині і отримувати на виході чисту, прозору рідину.

Стабільність – запорука успіху, а якість вузлів і комплектуючих – надійність, довговічність і безпеку.

Інструкція по використанню

Ваша перша робота з апаратом

Один з п'яти початківців «експериментаторів» (сказано з повагою, але посмішкою на обличчі), не може впорається з апаратом, проблеми виникають вже на етапі складання, а з проблемами, і бажання закинути апарат на курну полку. Але це оманливе думка, емоції, не знання комплектації, принципу роботи, складання і обслуговування. Для Вашого комфортного використання, фахівці розробили цю поетапну інструкцію. Дотримання етапів і наших рад, зробить процес безтурботним, і Ви будете здивовані якістю виробленого дистиляту в домашніх умовах.

Перед початком процесу

Зібраний в коробці побутової дистилятор – складний виріб, а місце «народження апарату - запорошене виробництво. Нержавіюча сталь – один з найскладніших видів металу в обробці. Хоча апарати і проходять очистку перед упаковкою (очищення від металевого пилу, промивання в розчині для видалення слідів полірування, паст, нагару, промивка миючими засобами) – це не дезінфекція, всі деталі апарату треба промити водою з застосуванням миючих засобів, дезінфекторів (безліч різновидів) або прокип'ятити в розчині лимонної кислоти (19). Також прокип'ятіть насадку Панченкова у воді, зі столовою ложкою лимонної кислоти (19) на 1 літр води (потрібно прибрати з насадки заводські масла).

Збірка

  • Виберіть в колону Старт (1) нержавіючу насадку Панченкова (3), скручуючи її валики.
  • Змонтуйте на колоні сантехнічний комплект:

Увага! З'єднання шланга з вузлами підключення і зливу води, кульовими кранами і трійниками вимагає обов'язкової фіксації хомутами.

- з'єднайте шланг (4) з трійником (5) і вузлом зливу гарячої води (в)

- з'єднайте шланг (4) з трійником (5), кульовими кранами (6) і вузлом підключення холодної води. (б)

- з'єднайте шланг (4) з вільним кінцем трійника (5) на сайті зливу (в), відміряйте потрібну довжину до каналізації, відріжте зайвий шланг.

- залишився шланг (4) з'єднайте з одного боку з вільним кінцем трійника (5) на вузлі підключення (б), з іншого боку вільний кінець шланга (4) з'єднайте з гайкою (7) вставивши в неї паранитовую прокладку (8). Якщо діаметр різьбового з'єднання гайки (7) не збігається з вашим діаметром на джерелі водопроводу, скористайтесь додатковими перехідниками або дивертором для кухонного змішувача. Для герметизації різьбового з'єднання використовуйте стрічку фум (10)

- перед з'єднанням готових шматочків шланга з сантехнічним комплектом, надіньте на них хомути (9), щільно затягніть всі з'єднання: штуцер-шланг, шланг-кульовий кран, шланг-трійник, шланг-муфта.

  • Встановіть на вузол для термометра (г) термометр (2) за допомогою силіконової трубки (11)
  • Приєднайте силіконову трубку (12) до вузла зливу дистиляту (д)

Ваша колона зібрана і може використовуватися для подальшої роботи.

  • Зберіть всі комплектуючі бака:

- вкрутіть в бак 1.2 клапан безпеки (22) у вузлі (ж)

- вкрутіть в бак кран кульовий (21) у вузлі (е) з використанням стрічки фум (10)

- вставте термометр (2) вузол (е)

- приєднайте фланець (1.3) у вузлі (з) з використанням силіконової прокладки (20), болтів (14) і баранчиків (15). Для болтів використовуйте ключик (16)

  • Встановіть колону на Ваш куб з використанням силіконової прокладки (13), болтів (14) і баранчиків (15). Для болтів використовуйте ключик (16)

Увага! Не перетягуйте різьблення. Ключик в комплекті до колони, служить як інструмент для зручної фіксації болтів.

Внимание! Установка аппарата на бак осуществляется после залива сырья в емкость.

После нескольких дистилляций, Вы выработаете свой метод на практике.

Пейте только качественные напитки, пейте в меру и будьте здоровы.

 

Комплектация:

  • комплект Start                                                                                                     
  • колонна Start - 1 шт;
  • бак 14 л.– 1 шт;
  • фланец 165 мм. – 1 шт;
  • термометр поворотный - 2 шт;
  • насадка Панченкова (нержавейка) – 0,5 м. – 2 шт;
  • шланг армированный (пвх) 8 мм. - 5 м;
  • тройник латунный т-образный 8 мм. - 2 шт;
  • кран шаровый ручка (мини) 8 мм. - 2 шт;
  • гайка ½ " х адаптер 8 мм - 1 шт;
  • паранитовая прокладка ½ " - шт;
  • хомут черв'ячний - 15 шт;
  • фум стрічка - 1 шт;
  • силіконова трубка для термометрів (харчова) 6х3.5 мм. - 0,05 м;
  • силіконова трубка відбору (харчова) 7х10 мм - 0,5 м;
  • силіконова прокладка 90 мм. - 1 шт;
  • болти - 10 шт;
  • баранчики - 10 шт;
  • ключик 10 мм - 1 шт;
  • інструкція з гарантійним талоном компанії - 1 шт;
  • ареометр побутової - 1 шт;
  • кислота лимонна - 50 грам;
  • силіконова прокладка 165 мм - 1 шт;
  • кран кульовий ½ " гайка-штуцер ручка - 1 шт;
  • клапан безпеки - 1 шт.
Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
Гарантія3 роки
СтанНове
Інформація для замовлення
  • Ціна: 7 308 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner