Хміль Голдінг,(English gol ding) α-4%
Хміль Голдінг,(English gol ding) α-4%
Хміль Голдінг (gol ding) - це назва групи сортів, вирощених на південно-сході Англії. Спільноти близько Кентербері, включають в себе Кент, Східний Кент, Петхам, Ротершам, Кентербері, Ерлі Бірте і Коббс, всі вирощені там аналогічні сорти і позначаються як Голдінг. Хміль Іст Кент Голдінг зазначається як один з найбільш преміальних сортів і з великою гордістю продовжують вирощувати цей сорт там. Великобританський Голдингс вирощують в графствах Кент, Вустершир, графство Гемпшир, і Херефордшир. Багато інші сорти британського хмелю Голдінг мають класичними англійськими ароматами хмелю з низьким вмістом альфа-кислоти близько 4,0% -6,0%. Кентербері Витбайн несе відповідальність за їх виробництво в пивоварному світі з 1790.
Аромат у Голдінга є м'яким і солодким. Це привабливий букет, який витримав випробування в сучасному пивоварінні. Пивовари продовжують застосовувати Голдінг (будь-який з різновидів) при кип'ятіння або сухому охмеление для багатьох стилів пива, в основному для англійської та бельгійського еля. Голдінг, як і його колеги з Великобританії є низько врожайним хмелем. Він складається з великих пухких шишок, які можуть викликати проблеми під час збору врожаю, якщо шишки були пересушені на лозі занадто довго. Голдінг також підданий багатьом захворюванням і цвілі. Тим не менш, з-за властивостей цього добре відомого хмелю, він як і раніше буде використовуватися в світі пивоварної, оскільки визначає профіль англійського елю.
Аромат у Голдінга є м'яким і солодким. Це привабливий букет, який витримав випробування в сучасному пивоварінні. Пивовари продовжують застосовувати Голдінг (будь-який з різновидів) при кип'ятіння або сухому охмеление для багатьох стилів пива, в основному для англійської та бельгійського еля. Голдінг, як і його колеги з Великобританії є низько врожайним хмелем. Він складається з великих пухких шишок, які можуть викликати проблеми під час збору врожаю, якщо шишки були пересушені на лозі занадто довго. Голдінг також підданий багатьом захворюванням і цвілі. Тим не менш, з-за властивостей цього добре відомого хмелю, він як і раніше буде використовуватися в світі пивоварної, оскільки визначає профіль англійського елю.
Застосування в стилях: Англійський Ель, Коричневий Ель, Бельгійський Ель, Спеціальне пиво, Бурштиновий Ель, Світлий (Блідий) Ель
Альфа-кислота: 4 %
Бета-кислота: 2.0 - 3.5 %
Когумулон: 20 -25 %
Всього ефірних олій: 0.4 - 1.0 мл/100 г сухого хмелю
Мірц: 20 - 35 %
Гумулен: 35 - 48 %
Кариофилен: 12 - 20 %
Фарнезен: 0 - 1 %
Бета-кислота: 2.0 - 3.5 %
Когумулон: 20 -25 %
Всього ефірних олій: 0.4 - 1.0 мл/100 г сухого хмелю
Мірц: 20 - 35 %
Гумулен: 35 - 48 %
Кариофилен: 12 - 20 %
Фарнезен: 0 - 1 %
Зберігання: зберігає 65-80 % альфа-кислоти через пів року зберігання при 20 гр Цельсія
- Ціна вказана за 1гр.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Великобританія |
Альфа-кислот | 4% |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2,02 ₴/г