Закваска для йогурту (10шт х 1л)
СКЛАД:
1. Йогуртова заквасочная культура молочнокислих бактерій:
Streptococcus Thermophilus
Lactobacillus Delbruckii subsp. Bulgaricus
Італійська закваска для приготування йогурту в домашніх умовах. В упаковці 10 порцій, кожна розрахована на 1 літр молока (Якщо у вас 3 літри молока в роботі, то відповідно використовуєте 3 порції квасу і т. д.)
Зверніть увагу: йогурт готується з пастеризованого молока.
Рецепт приготування йогурту
1. Нагріти молоко до 70 градусів і швидко охолодити до 38-42 градусів (пастеризація).
2. Розсипати закваску по поверхні молока, через хвилину перемішати.
3. Перелити в термос, закрити кришкою і залишити на 8-10 годин. Можна використовувати йогуртницю або мультиварку.
4. Додавати шматочки фруктів або сироп перед вживанням. Зберігати в холодильнику.
Термін реалізації готового йогурту: 7 днів.
Бажаємо успіхів!
Основні | |
---|---|
Виробник | Sacco |
Країна виробник | Італія |
Тип дріжджів | Сухі |
Тип закваски | Для йогурту |
- Ціна: 60 ₴