Продавець Винодел розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
353 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (50) 359-98-55
+380 (67) 250-61-37
вул.Степана Бандери, 4а, Дніпро, Україна
Интернет - магазин "Винодел"

Закваска для сиру Чеддер (3шт. х 3 літри молока)

Закваска для сиру Чеддер (3шт. х 3 літри молока)
  • В наявності
  • Код: 4013

54 

Закваска для сиру Чеддер (3шт. х 3 літри молока)
Закваска для сиру Чеддер (3шт. х 3 літри молока)В наявності
54 
+380 (50) 359-98-55
  • +380 (67) 250-61-37
+380 (50) 359-98-55
  • +380 (67) 250-61-37
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Набір заквасок для сиру Чеддер (3шт. х 3 літри молока). Містить закваску і фермент в окремих капсулах. Розрахований на три рази. Дуже зручно, якщо в роботі 3 літри молока. Ціна вказана за весь набір.

СКЛАД:

1. Заквасочная культура для сиру Чеддер - 3шт.

2. Фермент молокосвертывающий - 3шт.

Чеддер ― популярний кухонна твердий сир. Країна походження ― Англія.

В комплект входить все необхідне: закваска (заквасочная культура молочнокислих бактерій), фермент (для формування молочного згустку). Вам залишається додати молоко!

Рецепт приготування сиру Чеддер


1. Налийте в каструлю вчорашнє молоко і нагрівайте до 32°С. Зніміть з вогню.
2. Посипте на поверхню молока заквасочную культуру. Дайте постояти 1-2 хвилини, щоб порошок увібрав вологу. Акуратними повільними рухами перемішайте весь обсяг молока великий шумівкою або ложкою. Накрийте кришкою і дайте постояти 40 хвилин.
3. Розчиніть молокосвертывающий фермент в 50 мл води. Добре, але повільно перемішайте. Накрийте кришкою і залиште сквашиваться на 45-60 хвилин.
4. Перевірте згусток на «чисте " відділення», якщо необхідно залиште ще на 10-15 хвилин. Як тільки «чисте відділення» досягнуто, поріжте згусток ножем або великим віночком на шматочки розмірів 1-1,5 см.
5. Поставте каструлю на вогонь. Помішуючи, нагрійте масу до 40°С. Цей процес перемішування і нагрівання повинен бути поступовим і зайняти 30 хвилин. Не нагрівайте масу занадто швидко!
6. Зніміть каструлю з вогню, закутати ковдрою для збереження тепла і залиште на 30 хвилин. Сирне зерно осяде на дно каструлі.
7. Злийте сироватку, сирна маса слипшаяся одним шматком залишиться на дні каструлі.
8. Поставте каструлю з сиром в іншу каструлю з водою температури 42°С. Залиште на 10 хвилин. Сирна маса сформує щільний губкообразный шматок.
9. Розріжте масу на 2 шматки, покладіть їх один на одного. Залиште на 10 хвилин. Переверніть шматки сиру разом на іншу сторону, залиште на 10 хвилин. Потім на бік і також залиште на 10 хвилин, потім на інший бік. Це процес "чеддеризации". Процес займає 50 хвилин (по 10 хвилин на кожній стороні).
10. Вийміть сир, поріжте на кубики зі стороною 1,5 см і перемішайте з сіллю.
11. Викладіть форму марлею. Якщо ви використовуєте мікроперфоровану форму, тоді марля вам не знадобитися. Викладіть всю сирну масу у форму, ущільнюючи як можна краще.
12. Накрийте сирну масу у формі кінцями марлі. постарайтеся уникати складок на марлі. Покладіть зверху кришку форми.
13. Поставте форму під прес і пресують 1 годину з вагою 8 кг Вийміть сир з форми і зніміть марлю. Перезаверните сир в марлю, намагаючись робити якомога менше складок. Знову покладіть сир у форму, поставте під прес. Пресуйте з вагою 16 кг 12-15 годин при кімнатній температурі.
14. Вийміть сир з форми і підсушіть на дренажному килимку 2 дні при кімнатній температурі, щоб скоринка стала абсолютно сухою. Під час сушіння періодично перевертайте сир, щоб він висох з усіх боків рівномірно.
15. Ви можете покрити сир воском або загорнути в бандаж з тканини і змастити жиром.
16. Покладіть сир на дозрівання в кімнату (або спеціальний холодильник) з температурою 10°С і 85% вологості. Залиште дозрівати при таких умовах на 3 місяці для класичного молодого сиру. Чеддер може зріти до 2-х років, коли виходить зрілий сир пікантного смаку і ламкої текстури.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

МирБир.сом.иа

Характеристики
Основні
ВиробникSacco
Країна виробникІталія
СкладЗакваска, Фермент
Тип дріжджівСухі
Тип закваскиДля м'якого сиру
Інформація для замовлення
  • Ціна: 54 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner